Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ZIN

[玩具報告] 超合金 [第二回]GREAT MAZINGER 鐵甲萬能俠2號 + 1號及武器對應SET報告

so so la....
thx some大, some太既然唔太支持就唔洗入手, 此2號又唔係真係正到非買不可.  但我情況正好相反左.  ...
ZIN 發表於 20-8-2010 08:59 PM

琛太同zin太都支持玩合金....太好喇!!
    我個一舊太成日都問d合金魂都唔靚係邊....
   (都唔知點向佢解釋咩叫情意結....:()
    不過佢都送個一隻合金魂過小弟呢~:$
睇落真係好玩過超合金魂好多﹐我一向無入萬能俠(除咗Revoltech帝皇萬能俠)﹐都想入呢兩隻
詳細報告!非常感謝!
哩個系列賣點係細隻、價錢唔太高、高可動、比合金魂容易打入市場。

依家合金魂的玩家有幾可成日拎件野上手扭嚟玩...玩得多又怕整花  大多數display 喺櫃上、

希望出多D正野啦。

三一萬能俠睇怕又會嚟了
詳細報告!非常感謝!
TD玩具老師 發表於 21-8-2010 01:08 AM

好榮幸有老師既留言:77: 見到老師既頭像就令我想起剛剛既動漫展見到隻真三一想立刻科水拿走:66:, 亦都在此感謝大家既支持, 我會繼續用報告同大家分享玩具.
D相load唔晒~~~不過影得好正~~~:71: 不過仍然忍手~~~:66:

rider殺氣重~~~我feel到~~~所以冇買~~~不過萬能俠都有殺氣~~~機械人有好多都係~~~好似eva,天元,帝皇萬能俠skl~~~:69: