Toysdaily 玩具日報

[其他] 好返啦~ 好返啦~ 好返啦~

頭像被屏蔽
1皮野夠買83隻~~~
shiine 發表於 19-8-2010 14:39

:75:e輪我已經賺夠喇!我都想比d人賺下!不如我讓一半比你!轉個頭就可以賺到3、5、7萬架喇
e輪我已經賺夠喇!我都想比d人賺下!不如我讓一半比你!轉個頭就可以賺到3、5、7萬架喇
大舊金 發表於 19-8-2010 03:04 PM

:(邊度呀...金金
換左闊膊波地既 kabuto

"好靚~好靚~好靚~好靚~好靚~好 ...
大舊金 發表於 19-8-2010 11:30 AM

你cut 開套黑色三? ...再換個波地

想問問我又有個兩隻301自動爆股位..請問如何修好..肥金你上次比我個方法好似修理個手交位..(層板羅絲母,再上羅絲)..我找過隔離台..用5~6mm膠條支頂 入去...我去過老鴨..找唔到5~6mm膠條 (圓柱)
你cut 開套黑色三? ...再換個波地

想問問我又有個兩隻301自動爆股位..請問如何修好..肥金你上次比我 ...
滴滴仔 發表於 19-8-2010 16:15

:67:買個個闊膊BODY換好過啦!1夜夫妻都係120蚊!頭先出去我又買多兩個
大大可唔可以pm我...話我知邊度有得賣呢d body啊??
:66:岩岩收到消息!最後幾個闊膊301比bruce lee掃曬
岩岩收到消息!最後幾個闊膊301比bruce lee掃曬
大舊金 發表於 19-8-2010 19:30

我五點幾去肉色都冇闊膊,而且普通肉色要舊半~!!{:2_113:}
紅色同灰色就仲有~!不過亞光頭仔塊面好黑o下~!試o下用霸王啦~!!:36:
岩岩收到消息!最後幾個闊膊301比bruce lee掃曬
大舊金 發表於 19-8-2010 07:30 PM

咁過份!?重諗住星期六先去買:60:
我五點幾去肉色都冇闊膊,而且普通肉色要舊半~!!
紅色同灰色就仲有~!不過亞光頭仔塊面好黑o下~! ...
trumanso 發表於 19-8-2010 19:47

:67:闊膊得灰色果隻先係!其如兩隻唔係闊膊黎
咁過份!?重諗住星期六先去買
白羊座_穆 發表於 19-8-2010 19:49

:67:一早叫你有心買今日就要出手啦
終於都順返 ~~~ 太好了 !!!
無玩具日後報 上, 即係無晒人生樂趣
PPerry 發表於 19-8-2010 20:31

無玩具日報時我好以無主孤魂咁經常去咸網討論區吹水!攪到個人好虛
一早叫你有心買今日就要出手啦
大舊金 發表於 19-8-2010 07:54 PM

唔知重會唔會返貨呢
頭像被屏蔽