Toysdaily 玩具日報

[其他] 好返啦~ 好返啦~ 好返啦~

金金一入完貨已經急不及待幫 kabuto 換左 body, 跟住成晚就不停o係度講: "好靚~好靚~好靚~好靚~好靚~好 ...
shiine 發表於 19-8-2010 11:26

:67: 換左闊膊波地既 kabuto

"好靚~好靚~好靚~好靚~好靚~好 ...

金金一入完貨已經急不及待幫 kabuto 換左 body, 跟住成晚就不停o係度講: "好靚~好靚~好靚~好靚~好靚~好 ...
shiine 發表於 19-8-2010 11:26 AM

係!?
撞撞pmpmpm:46::he: thx
大大可否幫忙...
我都想要M記闊膊BODY...

thanks in advance~
fktuen 發表於 19-8-2010 09:26 AM

Can you pm me the shop for M記闊膊BODY as well? Thanks.
頭像被屏蔽
嘩~ 響鬼~ 紅響~ Kabuto~ Dark Kabuto~ 電王~ 紫電~ 隻隻啱用~ 唔係啦~ 都係學金金咁掃多一打返屋企看 ...
shiine 發表於 19-8-2010 11:42 AM

開心share:he:
嘩~ 響鬼~ 紅響~ Kabuto~ Dark Kabuto~ 電王~ 紫電~ 隻隻啱用~ 唔係啦~ 都係學金金咁掃多一打返屋企看 ...
shiine 發表於 19-8-2010 11:42

:42:隻black好想攪攪佢!但真係好難拆!上次拆完差d著唔番
開心share
白羊座_穆 發表於 19-8-2010 11:47

:62:佢就開心得過!我仲諗住出去掃多幾隻先出post!點豬條死仔一野爆曬出黎!睇黎今日唔去又會比人掃曬
頭像被屏蔽
d 死炒家成日見到好野唔出聲, 自己買晒佢返黎炒......

...
shiine 發表於 19-8-2010 12:15

:42:好人真係永遠都要比人蝦
shiine 大大, 可否pm我邊間鋪丫, thx thx
頭像被屏蔽
咪就係~ 人地無私分享吓唧~ 又俾 d 炒家話我阻人發達~~
強烈要求闊膊 body 量產~~~~
shiine 發表於 19-8-2010 12:44

:67:你唔好爆我金色果隻出黎呀!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
唔...呢個 moment......要爆啦~~~~~~~
今晚幾點落去? 睇下撞唔撞到你~~~
shiine 發表於 19-8-2010 13:05

:67:我帶定1皮野e加去等佢開門!一開即掃!一隻不留!問你怕未