Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SUPER Street Fighter 4 AE 約戰/討論區 [雞扒x鉄拳 之 我地和AKB有個約會]

all brother ..i go la..bb
黑色三連敗 果然係高手

(PS ..你都讃得我地多la)
滴滴仔 發表於 7-5-2010 10:18 AM

佢隻油王好強,打到我沒有還手之力:70:
唔只, 佢琴晚同我打, 至少有兩次唔記得4連勝定5連勝
getterwing2 發表於 7-5-2010 11:00 AM

尋日三連敗大大最高記錄有9連勝:Q
:80:浮上 ....
我仲停留係一星期之前 ... 你地個個都咁勁 ... 唔洗打 la  ...

ps 發完皮4 ... 又要開工 ... 我仲係 office ... :79:
10 continues wins this night............ :shy:

Defected by Blanka................. :(
油王加油有咩用?
getterwing2 發表於 7-5-2010 05:55 PM

用黎加強防禦力同攻擊力~~~~:he:
閃D,同滑D
滴滴仔 發表於 7-5-2010 06:17 PM

呢個都係事實~~~~:34:
all brother ..i go la..bb
滴滴仔 發表於 7-5-2010 06:18 PM

星期一見~~~~~:help:
佢隻油王好強,打到我沒有還手之力
瘦雞 發表於 7-5-2010 07:05 PM

唔係呱~~~有咁o既事 :Q 我都唔記得~~~~:31:
尋日三連敗大大最高記錄有9連勝
瘦雞 發表於 7-5-2010 07:09 PM

咁邪~~~~:@ 我記得好似係4~~~邊樹變左9~~~:unhappy:
浮上 ....
我仲停留係一星期之前 ... 你地個個都咁勁 ... 唔洗打 la  ...

ps 發完皮4 ... 又要開 ...
Vince 發表於 7-5-2010 09:31 PM

又開ot~~~:( 唔好嬲啦~~~最多俾您當沙包打啦~~~:p
10 continues wins this night............

Defected by Blanka.................
Douglas.M.Saint 發表於 8-5-2010 02:03 AM

快d轉過黎~~~就算係水兵都要進行越級挑戰~~~~:*
bbf1125 兄
我推介你一隻PS3 game
Demon's Souls  ...超正
滴滴仔 發表於 7-5-2010 14:18

我都好少開部機玩, 好似隻北斗咁我都係玩左2舖:56:
我都好少開部機玩, 好似隻北斗咁我都係玩左2舖
bbf1125 發表於 8-5-2010 09:57 AM

今早開機見您昨晚努力作戰~~~今晚等埋我呀 :DD
今早開機見您昨晚努力作戰~~~今晚等埋我呀
黑色三連敗 發表於 8-5-2010 10:06

我今晚應該約10:00左右便會出現:34: