Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.28~~~古朗基的支配者~~~N.Daguva.Zeba

Your sharing is always standing at the top!  

I got it yesterday finally!
Douglas.M.Saint 發表於 4-8-2010 08:06 AM
多謝德哥GE 鼓勵~~~小弟會 keep 住架啦~~~:DD
希望你隻零號GE QC 令你滿意啦~~~:)
我隻肩膀前面金色邊位甩了色,雖然補了點金色但還是會一眼看見
我買親限定都咁黑仔
嘉豬 發表於 4-8-2010 01:10 PM
我咪又係= ="
Skull係咁,而家到零號又係咁
係得Rising IXA冇事
pein 發表於 4-8-2010 01:29 PM
我都唔係隻隻都無問題~~~不過唔覺就算啦~~~:)
呢隻野又真係幾正既~~~
stephenmilk 發表於 4-8-2010 02:37 PM
多謝支持~~~:)
Sorry I don't understand... did you mean that #0 got another version / form?
roundbun 發表於 4-8-2010 02:22 PM
零號有三個型態~~~兩個怪人型態同一個人類型態~~~:)第一集出場GE零號係無戴頭盔GE~~~啲頭髮好似金毛師王咁~~~:38:
我隻零號大髀上有一小綠點
點先可以整走佢
pein 發表於 4-8-2010 10:51 AM
德哥意思應該係話用棉花棒點開油水慢慢拭走出錯GE油點~~~但小心太多會令底油都甩埋喎:73:
德哥意思應該係話用棉花棒點開油水慢慢拭走出錯GE油點~~~但小心太多會令底油都甩埋喎
Somebody_Ex 發表於 4-8-2010 02:49 PM

小弟無知
"開油水"係咩請問?
小弟無知
"開油水"係咩請問?
pein 發表於 4-8-2010 04:14 PM
模型油用稀釋劑~~~你去模型鋪問吓就知架啦~~~用雙星果隻無咁容易甩底油~~~:)
模型油用稀釋劑~~~你去模型鋪問吓就知架啦~~~用雙星果隻無咁容易甩底油~~~
Somebody_Ex 發表於 4-8-2010 04:49 PM

唔該你吖,Somebody_Ex兄:73:
一個長期都咁有心機上貼...值得支持:71:
唔該你吖,Somebody_Ex兄
pein 發表於 4-8-2010 05:03 PM
唔使客氣~~~:)
一個長期都咁有心機上貼...值得支持
ekim11 發表於 4-8-2010 06:18 PM
多謝欣賞同支持~~~:64:以前影咗幾張相就出快帖~~~但發覺好似好浪費咁~~~:oh:宜家影完相之後鍾意漏夜諗一諗~~~打篇文再貼圖~~~執靚少少再出帖~~~:)得到各位支持我真係好有滿足感~~~:$
0號真係好型棍.....{:2_123:}