Toysdaily 玩具日報

查看: 11872|回復: 26

[玩具報告] 動漫必入 ~ Enterbay 葉問百態

今年入動漫展幾個重點之一 ~ Question Ip
如果要訂, 又等返一年半載, 相信今次會無咁多人買,
話說今日去Enterbay灘位, 只係一點左右, 就得返一隻, 咁啱有個人拿起最後一隻,心諗無希望...
點知佢又放返低, 見況刻衝埋姐姐度 : 一隻葉師父 plx~

未買已經知個眼神係呆左d, 表情又死d, 但玩上手又覺得幾有神, 木口木面反而似返葉問性格, 全部都接受到

Enterbay 葉問

包裝

竟然有詠春動作指南, 唔識擺post既玩家絕對放心

配件 : 4對手 地台 木人樁 2套衫 雞毛掃 比起以往EB出既12吋黎講,  木人樁地台絕對係一大突破

頭雕無問題, 之前見到好多相都呆好緊要可能都係燈光問題, 頸位既粗橫就唔洗講, 一除衫就現曬形

ENTERBAY PRODUCT SHOES

兩種不同衣著

請指教

三十幾度葉問都頂唔住, 趁放飯除衫~

可動性比之前既都有進步, 主要應該係用左新BODY, 博位多左關節, 但腳部仍然比較生硬, 提得比以前高少少少...

好快要再連戲, 今次換衫再打過

打返幾下木人樁先 中, 中, 中, 中 .......

收式動作

呀女唔乖 做爸爸既唯有用上藤條炆豬肉, 力王都打得走....

多謝觀眾入場收睇, 記得攞齊野, 同留意我既新戲.

後記 :

一代宗師, 一定好多人黎踼館, 正如同行如敵國, 今日M字廠又派人黎打過.

我吠

中中中中中 ~ 日本仔去死吧, ....~ 日字衝拳 ~

唔洗幾耐 HT又有人唔知死衝過黎, 請指教 !

武器? 呀福 ! 雞毛掃 !

死未

再打 !!!

你已經輸了 !

黎多野日字衝拳~

中國人要團結起來, 先可以對抗入侵

同廠梗係同聲同氣 d既 ~

唔傾啦, 趕住拍十月圍城, 戲院見啦 ~

我大叫左要十個米袋佢都係比得一個我....

詠春書自購的, 唔好去eb問姐姐拿呀,

打咁耐休息下圥~ 分享完畢

So Good~~~:love:
黑色3 OK, 但白色3, 有D 似紙紮.SORRY
..
Good job !!!! :handshake:
又幾好
Good :handshake:
好好玩,值得一入~~~:71:
:71:入得好

:67:我琴日想入時都係得番一隻, 最後決定遲D係舖頭買現貨
d 相影得好正, 隻 figure 死魚咁眼
好搞笑
表情邊方面角度睇都好生硬:Q
nice photo
不過我接受唔到個表情成舊番薯咁
師兄 有冇訂埋陳真喔~

漫畫節訂 應該又比門市訂平
幾好玩咁喎:73:
VERY NICE , SUPPORT