Toysdaily 玩具日報

樓主: Riderfunfun

[分享討論] Enterbay Action Masterpiece --- 風雲

wow!  2魚去食壽司好過
toysfans2000 發表於 31-7-2010 04:22 PM

呢對決戰天下版

接近5魚架~

我係EB 買左普通個對....

等緊天下寄決戰天下版尼....
:50:

個人認為 都不至於太差  但又不達好好的程度  有普通至好的級數
至少個樣睇落去真係有漫畫FEEL  好過一講風雲D樣全部都係郭生同鄭生  佢地今次都打行係漫畫版 我覺得完全冇二位藝人的影子都幾成功 佢出到佢預計的事     當然做唔到招版動作  又冇乜手型  係缺點
我都有買會埸版及普通版 玩上手都幾好玩 (等別是 風 會埸版頭好型 普通版白色好型  好明顯是特登屈機)
thx report
嘩.....就咁睇真係好垃圾wo.........
I was shocked and quite disappointed on the pricing for such product quality when I held this on hand and played with it for a while at EB booth yesterday...
步驚雲條褲如果上左牛仔褲既藍色,根本就係陳浩南扮既..........
Jazzblues 發表於 31-7-2010 04:05 AM
haha...好提議,
改浩南!!
:80:D關節同個樣
風師弟個相都與漫畫有幾分似,係D頭髮做唔到飄逸效果....似堆樹根
雲師兄就直情係斷浪假扮啦,只有個兇相,做唔到個種驕傲不群的氣...失望
最攞命係:風師弟點解會高過步師兄架....
面相,造形,上色,配備件數量....一一不到水準....
真係灰.....
大佬呀,出面 d figure 全部有個握權手了...
想不到 2010年 仲有玩具是 "拳頭有個洞"....:72:
金錢豈是池中物,一遇風雲便化龍 就係咁~放心啦你!得到風同雲,你上半生就會天下無敵
今日我係會展都見到風雲有道重有得免費玩 一上手就知道係好野還要($一隻牛)所以為師冇收佢為徒 ha ha

支持下 :64:

終於入返來,支持下先~
等佢兩舊水一對先入!
嘩我想死呀