Toysdaily 玩具日報

查看: 20377|回復: 45

[劇場創作] shf+figma+revoltech劇場 [ SFR ] 第四話 七幹部

多謝大家既支持!!:77:
sfr出到第四話啦!! 一話比一話長呢!!:35:
多謝大家比我既寶貴意見!!:64:
希望大家會不停比意見我啦!!:58: (等我不停出呀麻!!:34: )
唔講咁多~ 去片~:74:
第一話
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-131118-1-1.html

第二話
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=131247highlight=

第三話
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=132702&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3Dtype%26amp%3Btypeid%3D19

好長 -0- 故事有趣
好多ant兵  好正XDDDD
回復 2# 果汁先生

多謝支持!!:77: 長d比你地睇多d麻~:58: 呵呵~:34:
又一傑作:love:, 真係睇埋先去瞓
回復 4# hong_crystal

真既!!:35: 辛苦你啦!!:66: 多謝支持!!:77:
有個小問題…
點解佢唔cast off都覺得痛…仲要除盔甲…係咪低死?
:71:咁有心機, 點能夠唔支持
回復 6# 原罪

多謝原罪兄支持同意見!! :77::43:  其實係佢知道呢個敵人太強, 諗住快d解決佢先CAST OFF, 唔CAST OFF就出唔到CLOCK UP同Rider Sting,:74: 點知CAST OFF完就立即比希恩ko左.....:38:  係一樹低估左希恩既速度!!:67:
回復 7# ZIN

多謝你呀~~ :35:
好有心機, 繼續努力! :71:
回復 10# virtualman

多謝支持!! :64:
:71:
回復 12# himhimhim74

:77:
好劇場!! :71:
唔推唔得~
有個小問題…
點解佢唔cast off都覺得痛…仲要除盔甲…係咪低死?
原罪 發表於 30-7-2010 02:50 AM

有道理喎