Toysdaily 玩具日報

查看: 5477|回復: 21

[詢問] 關於TF WFC 麥加登 & 音波

今日去斗斗城, 得番隻無人買嘅深紅星星叫, 完全無新貨買,  請問呢兩款邊樹有得買?? 值幾銀呢??
今日去斗斗城, 得番隻無人買嘅深紅星星叫, 完全無新貨買,  請問呢兩款邊樹有得買?? 值幾銀呢??
gumng 發表於 28-7-2010 04:48 PM

動漫展C01灘位啦!會首賣麥加登!斗斗要之後先派貨!音波就唔清楚啦!:67:

gumng 發表於 28-7-2010 04:48 PM

WFC麥加登上期灣仔區見有售,音波要10月先有
動漫展C01灘位啦!會首賣麥加登!斗斗要之後先派貨!音波就唔清楚啦!
常威 發表於 28-7-2010 04:51 PM

THANKS!!
動漫展就唔去啦!就算去都買搶 ironman 6”, 不過肯定一早比人買哂!!
老麥都係等斗斗城開售算啦!!
音波在10月才開售是因為屬於wave3嗎?

希望第三日才有機會去的我也能購得一隻麥Sir和6"MK V...
音波在10月才開售是因為屬於wave3嗎?

希望第三日才有機會去的我也能購得一隻麥Sir和6"MK V...
手榴蛋包飯 發表於 28-7-2010 05:02 PM

6" ironman 除咗mk v外,會唔會有 war machine賣呢??
6" ironman 除咗mk v外,會唔會有 war machine賣呢??
gumng 發表於 28-7-2010 05:10 PM

應該冇喎!齋mk V咋喎!佢個廣告都冇登!:64:
回復 7# 常威

有的話我也不介意的啦.:78:
應該冇喎!齋mk V咋喎!佢個廣告都冇登!
常威 發表於 28-7-2010 05:13 PM

mk v 已經入手了!!
真係唔明 hasbro 點解死都唔派6" ironman 2 玩具比 hk , 係都要當限量嘢出, 搞到d無良玩具店炒高哂d價錢, 自己又無著數, 到12" 出咗, 佢d 6" 就無人要啦!! 唔通有錢都唔想搵??
mk v 已經入手了!!
真係唔明 hasbro 點解死都派6" ironman 2 玩具比 hk , 係都要當限量嘢出, 搞 ...
gumng 發表於 28-7-2010 05:26 PM

可能佢分得唔多呢!你知佢幾有用架啦!目光又遠大!:67:
可能佢分得唔多呢!你知佢幾有用架啦!目光又遠大!
常威 發表於 28-7-2010 05:32 PM

咁就真係唔洗指意用正價買啦!!
因為個價,一直來6吋在香港都麻麻地的,今次仲貴孩記就以為無人買咪唔入囉,之前死得多,今次怕死就計錯數啦.
而且就算真係入都係賣晒D WM之後IM一地都係的情況...
SDCC Q&A講話8/9月出Mark IV/V 之外, 將會番多一次Mark VI 同War Machine.
SDCC Q&A講話8/9月出Mark IV/V 之外, 將會番多一次Mark VI 同War Machine.
Duraxyll 發表於 28-7-2010 06:06 PM

希望這次貨會多一點...
因為個價,一直來6吋在香港都麻麻地的,今次仲貴孩記就以為無人買咪唔入囉,之前死得多,今次怕死就計錯數啦.
...
warxv 發表於 28-7-2010 05:41 PM

"一直來6吋在香港都麻麻地"
係因為之前出得差ma!! 今次出得好, 多人買, 唔夠貨, 咪炒到飛起!!
係唔明點解佢咁買得, 都唔肯再番貨!!