Toysdaily 玩具日報

樓主: bbdaishogun

[玩具攝影] 等了十多年的結局!SD高達外傳光臨之超鎧闘神!!

終於補完左外傳既故事. 可惜元祖已經玩完, 我想要三神器wing...
終極強帖留名+感謝樓主分享
等左咁多年終於肯出番
fans都驚之前既復刻銷量會再次斷尾
而家見到咁多新卡真 ...
Endless 發表於 25-7-2010 05:38 PM

和上4套一樣, 呢套卡是官網限定訂購的
http://www.carddas.com/sd20th/product.html
終於補完左外傳既故事. 可惜元祖已經玩完, 我想要三神器wing...
diamond001 發表於 25-7-2010 04:53 AM

就算元祖無完, 都9成9唔會出三神器Wing
同好

仲有三國

三神器wing 實在係型到爆!

同好  

highman1130 發表於 25-7-2010 06:41 PM

借問聲highman1130大係用乜野黎貼d咭上幅牆?
三神器wing 實在係型到爆!

借問聲highman1130大係用乜野黎貼d咭上幅牆?
Speeder 發表於 25-7-2010 09:16 PM

卡套+BLUETACK
包裝盒好華麗哦,話說為甚麼會有這麼多張閃咭的啦??是一盒套裝裡已經有幾代的咭嗎??
卑彌呼 發表於 25-7-2010 12:43 PM

對,是PART1~4的

謝brother 分享 ~~~
本人也入手了,但還末拆來看 ~~~
話說回來 , 那set Superior Chronicle 官網說26號開始 ...
Lucifer 發表於 25-7-2010 01:19 PM

今期HOBBY(電擊?HJ?)有D資料

多謝大大分享貴價貨
星月浪人 發表於 25-7-2010 02:34 PM

如果不是補完都不會入一來之前的小時已儲了,不會為了多D贈品和解說書而入,二來都好貴$1500X7SET =成萬蚊!!!:70:
對,是PART1~4的

今期HOBBY(電擊?HJ?)有D資料

如果不是補完都不會入一來之前的小時已儲了,不會 ...
bbdaishogun 發表於 25-7-2010 09:59 PM

非常感謝Brother 既資料 ~~~
我沒買玩具雜誌很久la ~~~
原來才6090yen , 還以為要萬多yen la ~~~
但今次蠻奇怪la , 明天已開始收訂,但官網 & Twitter 仍未有消息吶~~~
非常感謝Brother 既資料 ~~~
我沒買玩具雜誌很久la ~~~
原來才6090yen , 還以為要萬多yen la ~~~
但 ...
Lucifer 發表於 25-7-2010 10:34 PM

今天已update
http://www.carddas.com/sd20th/
http://p-bandai.jp/carddas/
如果不是補完都不會入一來之前的小時已儲了,不會為了多D贈品和解說書而入,二來都好貴$1500X7SET =成萬蚊!!!
bbdaishogun 發表於 25-7-2010 08:59 AM

但我覺得如果affort得起的話, 能夠收齊這幾套卡~ 實在是太感動了!!!!!!!!!!!
真係好正...但都真係好貴....orz
不過買到心頭好就點都值得ge!:71:
今天已update
bbdaishogun 發表於 26-7-2010 11:51 AM

己經找店鋪訂了吶 ~~~ :shiny:
我覺得呢套唔錯 可惜元祖出到幾隻鎧闘神就沒出落去
希望SDX 會出返黃金神,超機動,鎧闘神 呢d啦...
謝謝大大的分享 :handshake: 好靚同時好貴
同好…:65:

開箱照~

一打開就見到四套卡..

你說得沒錯…打開入面後你就見到…BANDAI是不會咁容易放過你…好彩今次係6000yen左右,再來13000yen真係吐血都唔掂…

其他詳細:http://aki-ms.blogspot.com/2010/07/sd-gundam-carddas.html