Toysdaily 玩具日報

[其他] 機戰區 (時獄, 接著是魔裝機神之終章, 然後是.........)

當你用大電視玩時明顯比之前sr og差好多..未買的話買psv版較好。

uote]PS3版本的影像質素較差嗎
S2010 發表於 15-4-2014 03:16 PM [/quote]
當你用大電視玩時明顯比之前sr og差好多..未買的話買psv版較好。

S2010  ...
taken 發表於 16-4-2014 01:13 AM

無你講咁嚴重....你打到後面再講...

S2010  ...
taken 發表於 16-4-2014 01:13 AM

Thx ching, 我在考慮買6月忙完之後買PS3定PSV去玩機戰....

PS3可以玩番OG, 不過PSV又好方便, 真係好掙扎, 估計最後要連發行動買晒2部......
男人的浪漫與最愛:
gazza1211 發表於 6-4-2014 01:57 AM

十卜ED~~~~:36:
玩後少少再講
有不足之處就肯定了
但新系統同劇情真係唔錯
睇宗介同各路主角互動真係笑死
luciferdark 發表於 13-4-2014 11:06 AM

我飛左劇情MISS左~~~~{:1_236:}

不過今集冇左好多機械人有D失望~~~~:unhappy:
just play to stage 13,    只可以話失望之作... psp level 放係 ps3.....
taken 發表於 12-4-2014 07:14 PM

我去到14咋~~~~畫面我接受~~~係機械人少左好多超級系~~~~:help:
PS3版本的影像質素較差嗎
S2010 發表於 15-4-2014 03:16 PM

我接受到~~~~起碼冇狗牙~~~:34:
好討厭2人1組咁出。  玩到36話gunbuster 出埸。
好耐無上來... :(
無PS* 無基戰玩 :no:
好耐無上黎啦, 咁岩在網上看見"基友", 就突然想起這裡~
好討厭2人1組咁出。  玩到36話gunbuster 出埸。
taken 發表於 21-4-2014 01:50 AM

我仲係20幾~~~龜速中~~~:cool:

唔知下集天獄篇係唔係最後~~~~:(
好耐無上來...
無PS* 無基戰玩
riisdi 發表於 23-4-2014 08:57 PM

好耐冇見~~~{:1_220:}

快D出手啦~~~PSX而+好平咋~~~:)
好耐無上黎啦, 咁岩在網上看見"基友", 就突然想起這裡~
正樹 發表於 3-5-2014 10:34 PM

迷路都多D上黎啦~~~~:p
好耐冇見~~~

快D出手啦~~~PSX而+好平咋~~~
黑色三連敗 發表於 4-5-2014 10:27 PM

無時間玩呀... :die: 真係佛誕都要返工... 有D 玩具買左都未得閒開 :no:
我仲係20幾~~~龜速中~~~

唔知下集天獄篇係唔係最後~~~~
黑色三連敗 發表於 4-5-2014 10:26 PM

買了只PSV Lego Marval,簡單明快,又有各路美式英雄用,差不多玩爆啦∼∼∼∼仲買埋PSV FFX,中文版正啊。這是當年PS2最喜歡的遊戲,買了幾本攻略對來對去玩的,現在有中文,可以慢慢品嚐故事細節∼∼∼∼∼至於SRW ZIII,我玩到第二話咋。。。。。。開頭d機太雞,未有冇心機玩落去。。。。。。。