Toysdaily 玩具日報

查看: 10157|回復: 27

[玩具報告] 是但影~~~山口式索斯獸 Blade Liger

睇玩具post~~~唔好問幾錢~~謝謝 :64:

動畫是9年作品~~~我只在亞記看過1,2集~~~所以不懂介紹 :56:

本身盒非常大~~~我唔太like~~~身體機械感1流 :71:

擺pose冇難度~~~但不滿腳仔軟~~~可能身體太重~~~:42:

用架可做出飛身前撲的pose~~~:36:

我最like~~~好萌喎~~~:35: 不過用左好多時間擺呢個pose~~~:30:

對比其他山口式其實只係大小小~~~:66:

不過隻野本身d圓型關節同官圖有d出入~~~官圖金屬銀~~~我見實物很索斯 :66:

Thx for watching :64:
回復 1# 黑色三連敗
好型仔呢~~:D

講真...個價錢好似偏高左唔少:(
等白獅~~
QC如何?
坐係到果幅影得好cute:love:, 好彩我只對合金及可變型既玩具有興趣毒唔到我 :x
看到個SIZE覺得唔係好值咁貴喎
thx for sharing, Good pic!:71:
這隻都幾正斗, 不過就貴左D, 小弟應該晤會入手; 好彩有樓主個post, 無得玩都有得睇!:77:
关节那么多
最怕就是 脚软
等虐殺龍
回復  黑色三連敗
好型仔呢~~

講真...個價錢好似偏高左唔少
Andyhong 發表於 17-7-2010 09:37 AM

真係幾型~~~肯定好過飛影隻獅子 :shiny:

係貴左dd~~~不過物有所值 :handshake:

等白獅~~
ajc188 發表於 17-7-2010 10:23 AM

冇您地十卜隻藍獅就冇白獅啦~~~:no:

QC如何?
kyo353 發表於 17-7-2010 10:34 AM

都ok~~~不過我冇點選~~~買番去先見左肩有d花左~~~不過我唔太介意 :)

坐係到果幅影得好cute, 好彩我只對合金及可變型既玩具有興趣毒唔到我
bbf1125 發表於 17-7-2010 10:35 AM

留錢買飛影~~~:he:

看到個SIZE覺得唔係好值咁貴喎
Aaron 發表於 17-7-2010 11:00 AM

心頭好貴小小值得~~~:handshake:

thx for sharing, Good pic!
這隻都幾正斗, 不過就貴左D, 小弟應該晤會入手; 好彩有樓主個post, 無得玩 ...
roystoy 發表於 17-7-2010 11:02 AM

多謝您肯睇呀~~~~:DD

关节那么多
最怕就是 脚软
小恩 發表於 17-7-2010 11:13 AM

腳軟真係好大問題~~~:no:

等虐殺龍
deepz 發表於 17-7-2010 11:14 AM

我都等緊~~~~:D
嘩...咁貴你都買 :77:
嘩...咁貴你都買
滴滴仔 發表於 17-7-2010 01:50 PM

查實都唔係好貴~~~不過比平時山口式貴d~~~不過心頭好~~機戰又玩過~~~所以見到即入 :(
等佢跌價先入手`
日玩真係愈黎愈貴, 不過最緊要玩得happy :38:
Not a fan, but this toy looks good!:71:

And a diecast version is coming from Yamato later this year...much better details but must be very expensive too.
Wonder if anyone will want that one.