Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.25~~~絶望就是你的終點~~~Accel

支持支持~! :$
多謝兩位支持~~~~~~希望澳門快啲有貨到啦~~~
每隻玩具點完美都總有啲缺點~~~如果真係鍾 ...
Somebody_Ex 發表於 16-7-2010 10:57 AM

其實我都知佢唔差...相反仲幾靚
但總係..有好多好minor既缺憾(a字水口, 色太橙, 肩有點闊等)  加埋加埋..搞到..掙咁d咁..
...-=-
十五十六...
又毒親 , 又要一陣去入了:52:
some大出帖已經有trial form既速度。:(
支持some大:71:
a哥個頭好似有小小怪:(
我覺得把刀太短....
如果佢變到電單車好
看來真不錯:71:
我諗我都係過幾日先買啦:(因為依家D SHF既價位太飄忽啦:o
但SOME大你D圖依然咁正:71:抵讚~~~
十卜:71:
不過some大有一點要提提你
下次唔好用wd40嘖關節,because 含有除膠劑佢對塑膠有腐蝕性
長期會令d膠發漲裂開爆關節
so 用食油就ok
十卜
下次唔好用wd40嘖關節,because 含有除膠劑佢對塑膠有腐蝕性
長期會令 ...
billyab419 發表於 16-7-2010 02:45 PM

冇錯 , 其實WD40唔係潤滑劑 , 係腐蝕d野令佢唔會卡住......就好似單車d鏈咁

好多油積左係到 搞到唔順 , 就用WD40蝕一蝕佢.
冇錯 , 其實WD40唔係潤滑劑 , 係腐蝕d野令佢唔會卡住......就好似單車d鏈咁

好多油積左係到 搞到唔順  ...
歐比旺.肯諾比 發表於 16-7-2010 02:53 PM
十卜
長期會令 ...
billyab419 發表於 16-7-2010 02:45 PM
唔該兩位朋友提點~~~我知食油都OK~~~不過驚佢變硬變咗豬糕咁~~~:( 最好方法應該係用花士令~~~但尋晚夜媽媽我屋企又得支 WD40~~~只係用棉花棒點少少等佢順啲啫~~~應該 OK GE~~~:)
Some大好快出報告了
支持支持~
kaihins 發表於 16-7-2010 11:56 AM
多謝kaihins兄支持~~~:)大馬唔知幾時有貨~~~:65:
好靚!!! very great!!!
cliff_tangc 發表於 16-7-2010 11:43 AM
多謝支持~~~:)
唔該兩位朋友提點~~~我知食油都OK~~~不過驚佢變硬變咗豬糕咁~~~ 最好方法應該係用花士令~~~但尋晚夜 ...
Somebody_Ex 發表於 16-7-2010 03:09 PM

Some大 , 有冇留意Luna Set大約幾錢左右???知既請PM小弟 , Thank You
支持some大~
but 總覺得a哥個頭怪怪地~
都係留$入ex gills 先~
怪物et 發表於 16-7-2010 12:33 PM
多謝支持~~~我要求唔係太高~~~A哥個頭係大咗少少~~~但算唔差架啦~~~:)
我都好鐘意照井竜, 呢隻會快買
Kenshiro 發表於 16-7-2010 12:13 PM
Kenshiro 兄都鍾意照井~~~睇黎佢人氣認真OK喎~~~:DD