Toysdaily 玩具日報

查看: 4582|回復: 25

[詢問] 大家對來年熱火點睇

NEWS1 :熱火五年合約鎖定神射手 米拿成冠軍拼圖助三巨頭

NEWS2: 將在下賽季輔助新組的三巨頭。“我們已經跟熱火談好了合同,”Matt Barnes說,“很明顯,他們會為超級三巨頭尋找合適的幫手。”

紅字confirm 左

我估:
正選: PG : Fisher , SG : Wade : SF:Barnes , PF: James , C: Bosh
後備: M.Miller (可能第6人) + 現有合約球員

heat 出4.5~5M(一年) 叫fisher 去打PG
死人LAL 只係出5M( 兩年) 留fisher

比我一定去heat ...有多D$ 又大機會拿指環..

PS: fisher 個女有cancer ..要$$幫女兒醫治:79:
我個人不太喜歡占屎...所以不睇好:67:
:67:上網睇!又或者bt落黎睇
我個人不太喜歡占屎...所以不睇好
verywai 發表於 12-7-2010 11:59 AM

占屎我都唔like ..但娛樂性一定好睇過KB ( 這是事實):handshake:
上網睇!又或者bt落黎睇
大舊金 發表於 12-7-2010 03:28 PM

:* .........玩野呀肥金:angry:
我都唔係咁like james, 但就咁睇呢個組合如果唔各自為政的話真係好強, 而且有james 同 bosh 係到防守都強左好多:67:
如果頭2年贏唔到總冠軍............以james既性格 , 一定會有不和出現
                                                                                     (相見好 同住難)

個人認為:

bosh & wade & james都係要長期有波喺手既play maker.......... 係咪真係可以包容到呢?(咁要睇吓個教練既造化)
成隊波工兵型既球員 ,bench power 好差吓喎,佢個salary cap都用得七七八八(邊有錢再買有質素既後備呢??)

同埋聽聞下年個 salary cap好似會下調喎 , 唔係事小 , 如果係真既話 .....熱火大檸樂 ...... 一係佢3個減人工 , 唔係一定要賣人走.......

睇吓 david stern 會唔會出手相救 , 唔下調個 salary cap喇......haha
最新消息 : Fisher 已同 LA 續約 :67:
不睇好,2位大哥同隊,實有意見,占士未成熟,wade 本身就係熱火領袖,占士一來就亂,
就如當年湖人四大天王一樣,最強但不和,
湖人出年都有望三連霸~~~~~加油 高比
如果頭2年贏唔到總冠軍............以james既性格 , 一定會有不和出現
                                  ...
happytogether99 發表於 13-7-2010 09:52 AM

thx ..yr comment :64:

總之就買定花生...等睇野 :DD
最新消息 : Fisher 已同 LA 續約
bbf1125 發表於 13-7-2010 01:25 PM

i know already ..:64:
不睇好,2位大哥同隊,實有意見,占士未成熟,wade 本身就係熱火領袖,占士一來就亂,
就如當年湖人四大天王一樣 ...
包和尚 發表於 13-7-2010 07:01 PM

其實...有冇機好似BULLS 年代咁

jordan = Jame  ( jame 冇得同MJ 比)
pippen = wade  ( wade 全面過 pippen)
rodman = bosh  ( bosh 全面過 R91)  

留意MJ 係冇得同 jame 比
MJ 永遠係NBA 的神 :$
其實...有冇機好似BULLS 年代咁

jordan = Jame  ( jame 冇得同MJ 比)
pippen = wade  ( wade 全面過 ...
滴滴仔 發表於 14-7-2010 12:34

:?mj原來打藍球好勁架!我e個mj迷都係今日先知................................................................:unhappy:

金兄係唔係指Michael Jackson?....:oh:
金兄係唔係指Michael Jackson?....
hehemimi 發表於 15-7-2010 01:12 PM

唔洗理佢..佢係到玩野ja :78: