Toysdaily 玩具日報

救命....ROTF 文哥胸部的困擾

玩左佢一陣子....次次同佢變形都好驚佢心口的護甲[個ball ball 位] 會斷.....尤其係拔出來的時候
真係驚我人生第一隻老變會比我就咁玩爛呀....=[
我儲左好耐錢先買到佢嫁.........[對我來講好貴的...><]

究竟佢係唔係有d咩技巧去變ge呢....[說明書睇極都好似無咩用.....我之前又無玩變形金剛ge經驗............:55:]

求下大家....各位師兄幫幫我丫........麻煩....麻煩.....:77:
回復 1# netnetnet

Leader Class???

你順住佢個坑位搵下,有一個位係特別容易滑返出黎的...
回復 2# hystericireul

係leader class 呀~!!!買左番來....真係好鍾意呢個玩具!!!!!
所以真係唔希望佢有事....請問係唔係中間個位??
你順住佢個坑位搵下,有一個位係特別容易滑返出黎的...
hystericireul 發表於 12-7-2010 02:56

從上面往下數忘了第二還是第三條坑坑位設計是有點不同的,特別容易滑出來(當然也得用點小力).
試下用砂紙磨細粒的
不過唔好太盡
THX!! 各位!!!~!!  ^^!!!!!!!!!!