Toysdaily 玩具日報

查看: 7901|回復: 13

[改造交流] 6' IRON MAN V小執

好正,銀色位層次好鮮明!讚好!:71:
好利害的滲線, 對我來說是大改造了!!
好利害的滲線, 對我來說是大改造了!!
gumng 發表於 9-7-2010 05:00 PM

哈~哈~~你隻Mark I 改得仲精彩啦!
哈~哈~~你隻Mark I 改得仲精彩啦!
第一號閒人 發表於 9-7-2010 05:13 PM

不是騙你, 滲線是小弟的死穴, 隻mark 2整過一次之後, 就怕怕了!!
所以到現在我都不敢拿 mark v 來滲線!!
:handshake:
頭像被屏蔽
正呀!! 唔知大大可唔可以幫埋我果隻滲 :DD
頂!!!我都想執下我個隻
:71:
正呀!! 唔知大大可唔可以幫埋我果隻滲
蜘蛛聖鬥士 發表於 9-7-2010 09:56 PM

可以架~~不過吾知幾時先俾得番你:34:
嘩, 師兄, 好靚喎. :shiny: :71: 本來我淨係諗住買3.75', 睇完你d相搞到我都想入返隻6'玩吓~ :handshake:
我想問你除咗滲綫仲有無改其他嘢或者重新油過呀?
冇得頂:71:
嘩, 師兄, 好靚喎.   本來我淨係諗住買3.75', 睇完你d相搞到我都想入返隻6'玩吓~ :handsh ...
nea 發表於 10-7-2010 12:36 PM

隻Mark V 本身都有上色出界既情況..咁我就用君氏既"透明紅"開
浠.去補一D銀色油多左既部份.而金屬紅油多左既.就用銀色去補.但有個問題係.君氏既銀色同隻Mark V隻銀色吾係好夾.所以要少心處理.但幸好金屬紅無上色一撻撻.
而胸部同手掌既'反應爐"我就用左"彩光貼".
腳跟收左"轉輪科技"既關節.令到腳板可以更貼地.