Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: freedom@kira

[新聞] NBA大帝轉投熱火騎士球迷燒球衣洩憤

宜家既佢我可以話係,佢需要時間黎琢磨..
freedom@kira 發表於 10-7-2010 09:08 AM

你既講法中肯好多,LBJ出道時仲係小毛孩一名,今年先得25歲,仲有時間提升.
個人能力強,撈咁多年一隻戒指仔都冇既巨星比比階是,都唔可以同LBJ咁唔公平既...
係NIKE同傳媒將佢谷得太紅,令佢好大壓力,別人亦對佢期望過高.
你既講法中肯好多,LBJ出道時仲係小毛孩一名,今年先得25歲,仲有時間提升.
個人能力強,撈咁多年一隻戒指 ...
Toro 發表於 11-7-2010 09:46 AM

係law,安東尼都未攞...

你睇高比..宜家仲不斷進步緊ga..
係law,安東尼都未攞...

你睇高比..宜家仲不斷進步緊ga..
freedom@kira 發表於 11-7-2010 10:56 AM

我唔覺得換隊有乜野大幫助,反而仲要重新搞過D權力平衡
不過,人唔順境都會搬下屋轉轉運啦...
我唔覺得換隊有乜野大幫助,反而仲要重新搞過D權力平衡
不過,人唔順境都會搬下屋轉轉運啦...
Toro 發表於 12-7-2010 03:25 AM

幫助應該有既...話晒3個都係高級既球星.

不過一打得唔好..又會話雖然時間磨合...

權力呢d野上次個歡迎會好似搞清楚喇? wade都已經企左中間啦...