Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 裝著變身分享會精選 vol.19~~~不在乎的變身(續)

差d睇漏
卜返先:45:
唔係叫聰明使徙咩???
:50:差d漏左矛睇~ 遲到十卜:43: 真係好期待shf會出哂........
:71:support some 大,555故事很精彩又曲折,也是平成最爱之一
只加速手表同凯萨电筒系果个山羊使徒比草加噶草加用五到加速手表先比吖考tv有讲 果个山羊使徒 草加好像系当距老豆 流星塑里边噶人
我果隻Axel form..... 手已爆 :sad:
唔係叫聰明使徙咩???
歐比旺.肯諾比 發表於 9-7-2010 01:29 AM
操冥使徒係參考維基GE譯名~~~我覺得比較貼近原意~~~:)Orphnoch 係由兩個希臘文組成~~~直譯應該大約係"神的使徒像"~~~~同"聰明"無關~~~:(
support some 大,555故事很精彩又曲折,也是平成最爱之一
bond123 發表於 9-7-2010 08:11 AM
差d漏左矛睇~ 遲到十卜 真係好期待shf會出哂........
ZIN 發表於 9-7-2010 01:37 AM
差d睇漏
卜返先
攝影_基 發表於 8-7-2010 07:52 PM
多謝各位支持~~~:)
只加速手表同凯萨电筒系果个山羊使徒比草加噶草加用五到加速手表先比吖考tv ...
kiva0003 發表於 9-7-2010 02:13 PM
唔該晒大大GE資料提供~~~:)不過草加今次真係出乎意料GE好人:DD
我果隻Axel form..... 手已爆
Kenshiro 發表於 9-7-2010 04:39 PM
差啲睇漏咗Kenshiro兄~~~:( 你隻Axel Form 隻手邊度爆咗呀~~~:Q唔嚴重呀~~~:(
順道在此再多謝各位朋友支持裝著變身~~~:$我希望可以完成晒龍騎系列~~~:80:
良心文章值得一推再再推!!:71:
差啲睇漏咗Kenshiro兄~~~ 你隻Axel Form 隻手邊度爆咗呀~~~唔嚴重呀~~~
順道在此 ...
Somebody_Ex 發表於 12-7-2010 09:57 PM

手肘個joint 位斷咗, 唔郁嘅話都仲可以display 嘅:die:
手肘個joint 位斷咗, 唔郁嘅話都仲可以display 嘅
Kenshiro 發表於 14-7-2010 11:48 AM
普通貨都無咁傷~~~我明白你GE無奈~~~:(
良心文章值得一推再再推!!
Dick.Po 發表於 14-7-2010 10:06 AM
多謝Dick 兄支持~~~:)