Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Do you remember? Lonely Soldier Boy (多圖)

我个人还是觉得AOSHIMA/TOYNAMI飞鹰及山猫机设计忠于 ...
GLaw 發表於 5-7-2010 10:42 AM

我都想試下TOYNAMI,睇下兩者有乜分別!:!
BANDAI有時真係食老本食到傻左....
CMS我又一次被蛇咬...
如果YAMATO出呢隻我可能會有D興趣.
BANDAI有時真係食老本食到傻左....
CMS我又一次被蛇咬...
如果YAMATO出呢隻我可能會有D興趣.
warxv 發表於 5-7-2010 11:51 AM

其實cm我都驚驚地,不過本著「我為人人,人人為我」既精神先至牛刀小試!:69:不過估唔到又衰唔哂!:p

至於你竟然話對yamato有興趣!老實講,我打死都唔信!:67:
回復 16# 常威

我一直很想找寻回TOYNAMI蓝色飞鹰机,可是 现已很难在市场上找到了. 根据这玩家报告http://anymoon.com/blog/2008/12/ ... -legioss-and-tread/,TOYNAMI QC比AOSHIMA稍微好一点.  但AOSHIMA版颜色彩近于卡通.前两天我才定下蓝色山猫机,很期待把它拿来与我的AOSHIMA蓝色飞鹰机接合.

CMS Brave 合金,兩年前入左隻紅雞後,真係"超輕合金"

但之後都唔敢再入電單車

師兄!我非常明白你既心情,多謝到訪!:64:
:67:都話咗無論您幾小心..........總有下家會講錢.......:67:

講錢區見:65:
Support pure toy review. Good for the dark legosis colour which is more realistic than the main characters. I have thought of adding magnets to close the gap in fighter mode.

Thx for the good photos!
回復 21# 常威

Sorry!Sorry! 搞掂o左
Crisis solved. :71:
:71:thanks for sharing
回復  常威

Sorry!Sorry! 搞掂o左
williamhychan 發表於 5-7-2010 01:06 PM

唔好意思,多謝你既合作!:64:
紅色的電單車似乎是限定版
:shiny::shiny:
white white bought a lot of new toys :71:
好帖.....
睇完好易俾你毒到!!!
再加埋咁多大大係度抽水....死得啦!!!

其實呢隻我都考慮左好耐....
無耐佢你CM出既.....
要再諗諗