Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[玩具攝影] Yamato 1/60 VF-1S TV VER.

:71: :71: :DD :DD best shot !!
今次呢隻 TV 1S 夠哂白雪雪 :handshake:
師兄將 1/60 企哂係度, 夠哂省位 ! :71:
今次呢隻 TV 1S 夠哂白雪雪
師兄將 1/60 企哂係度, 夠哂省位 !
BlackAce 發表於 4-7-2010 23:58

只係因為果櫃無位,所以才出此下策,唉:no:
thx for sharing
正呀~~~~~:shiny:
等你影full collection
呂品器 發表於 4-7-2010 09:26 PM

x 100000000000000000000:$
x 100000000000000000000
Warmblood 發表於 5-7-2010 09:24 AM

你冇咩?你有兩team啦!:45:

"Focker您是醉好的.....您知兜嗎"
你冇咩?你有兩team啦!
常威 發表於 5-7-2010 09:27 AM

:unhappy:我依d"不活躍份子"......比d人搬都完全無意思出post.....收皮ed
Focker......"您是醉好的.....您知兜嗎"

Warmblood 發表於 5-7-2010 09:33 AM

響呢個咁情深既時候,你睇下後面果兩條豬兜1A響度做乜............敬禮喎!真係作嘔呀!:72:
good post!
Focker......"您是醉好的.....您知兜嗎"
Warmblood 發表於 5-7-2010 09:33 AM

睇動作  唔係應該1D講架咩 :(
睇動作  唔係應該1D講架咩
呂品器 發表於 5-7-2010 11:30 AM

:Q...手快快tim.....改改佢sin.....趁未完全塞車:43:
I like the last photo. For TV versions, the outstanding ones are Angel Bird, VF-X, Dark Bird and UN Headquarter versions.
最想問下大大同之前出左既 1s 福卡機有咩分別呢 @@?