Toysdaily 玩具日報

查看: 13238|回復: 31

[玩具報告] [TD獨家最速分享(?!)]電擊G's Magazine 8月號 豪華付錄 Angel Beats!天使

講多真係無謂,先送上很爛的封面自掃

開盒lu~

今次要介紹既係麻枝大魔王話題之退休作———Angel Bugs!(無誤)中的女主角立華奏,亦即係天使
Yuri:樓主~我才是女主角呀!(樓主被嘔飛)

今次呢個付錄,說穿了係好笑集團黎緊出既Part2裡面小奏既另一版本

「我並不是甚麼天使...」

Guard Skill Rocket Punch

Guard Skill ????

強行眼鏡娘mode

失敗Orz鏡片反光....

憤怒mode(仮)

~小劇場~
那人絕對是音無結絃,信我

音無:呀咧?!這裡是?

音無:那女孩是?

花澤是好女孩,請不要在此問她的價錢喔~

警告:看帖不回者,紅眼天使會使用

入侵你的電腦並使用Guard Skill Harmonics,結果如下

仲有一件事,還我麻婆豆腐!!!!
後記:小弟會係最速分享之人嗎?(笑)呢個post後,一直跟隨小弟既DC仔將會退役,下個post將會用黎緊既新機影,支持小弟既敬請期待:DD
最後送上圖一張

老子,亂入~
:71::71:
support !!
樓主,天使係咪同之後gsc part2果款一樣樣?
如果差異不大就唔買呢隻
還有一件事,還我麻婆豆腐!:*
樓主,天使係咪同之後gsc part2果款一樣樣?
如果差異不大就唔買呢隻
bunnyyau 發表於 30-6-2010 10:13 PM

樣呀,呢層真係唔知,應該手唔同only:(
天使真係好可愛~~
開玩笑?沒跟殺必死武器的嗎?
天使:開玩笑?要死一次嗎?
開玩笑?沒跟殺必死武器的嗎?
天使:開玩笑?要死一次嗎?
benliu3344 發表於 1-7-2010 03:55 AM

沒附手刀,算啦~書刊贈品(自我安慰mode)
已經炒到成倍價錢,
雖然日本已經斷貨,都不用太倡狂

樓主,想借你的圖寫BLOG,OK?
樓主出手有夠快的呢~啊嗯, 價格就不談了, 只能說特意去訂這本雜誌是值得的.

我曾為了她四處遍尋麻婆豆腐(的食玩), 但總是失敗收場...
本來想發動harmonics召喚多一個小奏, 但個人覺得買多一組3P會更物有所值...

嗯? 不回帖便會被武力介入?其實有這麼多小奏的話我很樂意...(拖
已經炒到成倍價錢,
雖然日本已經斷貨,都不用太倡狂

樓主,想借你的圖寫BLOG,OK?
bunnyyau 發表於 2-7-2010 09:13 AM

可以的,但註明圖轉貼便可
樓主出手有夠快的呢~啊嗯, 價格就不談了, 只能說特意去訂這本雜誌是值得的.

我曾為了她四處遍尋麻婆豆腐 ...
手榴蛋包飯 發表於 2-7-2010 10:40 AM

你看看日本人多強大!
你看看日本人多強大!
哨牙囡 發表於 2-7-2010 11:02 AM

雖然圖已死, 但已經感受到一股霸氣...:(
雖然圖已死, 但已經感受到一股霸氣...
手榴蛋包飯 發表於 2-7-2010 11:05 AM

哨牙囡 發表於 2-7-2010 11:09 AM

har....harmonics!!:50:
這就是做人, 這就是氣勢....:64: