Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.23~~~藍天會的戰士~~~Rising IXA

之前靚價入手,更覺超值
big9kan 發表於 30-6-2010 01:31 PM
恭喜晒~~~:)
support!!  Rising IXA is a very very cool rider in the movie and SHF!!!
cliff_tangc 發表於 30-6-2010 01:21 PM
確係唔錯架~~~係俾健吾影响咗形象~~~:)
全部IXA都好正
spawn+worst 發表於 30-6-2010 02:02 PM
多謝支持~~~:77:
我都係鍾意 86 IXA 多D, 但係講到玩具, 我覺得反已 RISING IXA  最優秀!

SOME 大出碟前D 字係邊度打? 係 ...
insomniac 發表於 30-6-2010 12:16 PM
我係直接打落個帖度~~~不過就一路打一路做 copy 落 word 度~~~:DD試過打完之後按"發新話題"就 BLANK 咗~~~好無奈~~~咩都無晒~~~:44: 上次個 ultra act 帖就慘烈啦~~~又走位又話過咗 10000 字符~~~跟住一出又 blank 埋~~~攪到我果日無晒心機~~~:56:好彩有copy 低咋~~~:55:
下次試吓你個方法先~~~唔該晒~~~:77:
十卜SOME大:71:
哩隻係限定市場來講好有革命性既改變:DD
:71:
看著大大的相片, 覺得Rising IXA的裝甲閃閃生輝的, 很不錯~:)

總覺得在劇中IXA有很大部分時間都是被欺負的拉打, 還好最後的表現回復神勇~2號拉打的宿命?

期待大大下個分享~
rising ixa:71:
支持some大
rising ixa
支持some大
hofai 發表於 30-6-2010 04:08 PM
msz006_ver.ka 發表於 30-6-2010 03:31 PM
多謝兩位支持~~~:77:
看著大大的相片, 覺得Rising IXA的裝甲閃閃生輝的, 很不錯~

總覺得在劇中IXA有很大部分時間都是被欺負 ...
手榴蛋包飯 發表於 30-6-2010 03:41 PM
多謝手榴兄欣賞~~~:77:但近日TD 個 Server 連上午時間都死死哋~~~打完篇帖之後一按"發表"隨時會咩都無晒~~~當堂洩晒氣~~~:( 希望快啲改善到啦~~~:$
十卜SOME大
哩隻係限定市場來講好有革命性既改變
timothy276217 發表於 30-6-2010 02:25 PM
多謝支持~~~RIXA 質素其實唔錯~~~我相信好快會止跌回升~~~:)
:64: d 幾日 我都係咁打比 programmer 叫佢整 server ... 真係唔知咩事, 個 server 無 la la 發皮 4 ... 時快時慢 ... 借個位同 對大家有心分享的大大們 講聲, 真係 唔好意思 ...
如果想出 post 前 打定, "word pad" 都唔係 最好的, 用 notepad 就最好 !! :64:
其實我習慣係 出 post or reply 之前
ctrl a <= select all
ctrl c <= copy
咁如果有咩問題 ... 再開一個 新 post ctrl v 就搞掂.

and btw ... 請不要再主版討論市場價格 ...thx :64:
d 幾日 我都係咁打比 programmer 叫佢整 server ... 真係唔知咩事, 個 server 無 la la 發皮 4 ... 時 ...
Vince 發表於 30-6-2010 05:44 PM
唔該晒 Vince 兄解答~~~希望個 Server 生生性性啦~~~:$
Sorry~~~突然講&#21655;少少價錢~~~:(
Support!!!!!!!:67:
琛哥既甜品帖,
睇完都會令人有想入手既衝動......:71:
琛哥既甜品帖,
睇完都會令人有想入手既衝動......
一舊仔 發表於 30-6-2010 07:56 PM
一舊兄今日係咪返&#21655;香港呀~~~THX Support~~~:77:
Support!!!!!!!
lyc51 發表於 30-6-2010 07:09 PM
多謝"趙榮"兄支持~~~:$
一舊兄今日係咪返&#21655;香港呀~~~THX Support~~~
多謝"趙榮"兄支持~~~
Somebody_Ex 發表於 30-6-2010 08:33 PM

琛哥~, 7-1大陸係無假放o家.....:79:
琛哥~, 7-1大陸係無假放o家.....
一舊仔 發表於 30-6-2010 08:41 PM
原來如此~~~咁你繼續"緊守崗位"啦~~~:o