Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.22~~~世界的破壞者~~~Decade

睇完報告....又要入喇...多謝琛哥~:71:
如果唔係Decade我根本唔會睇返拉打,更加唔會識到Some大同一班SHF同好,所以Decade其實好成功:45:好多人因為佢而睇返拉打
support!!SOME大真快手!!:)
support some some
himhimhim74 發表於 25-6-2010 05:02 PM
a detail post, good!!
base 發表於 25-6-2010 04:54 PM
多謝支持~~~:)
:DD我女朋友都幫我買咗啦,但佢分唔到兩個頭有咩唔同:DD
支持SOME大:71:
我女朋友都幫我買咗啦,但佢分唔到兩個頭有咩唔同
timothy276217 發表於 25-6-2010 06:07 PM

你女朋友唔洗做嫁?你好似隻隻都係佢幫你入咁既:66:
thx for sharing, Great report & pic!  因我都有入,  及樓主出的post好有heart, 一定要支持支持!:71:
新版DCD 真係晤係禁受歡迎, 1來好多大大已有舊版, 2來新版又冇DCD咭仔送, 3來已出街的新版又冇地台, 加上DCD本身角色有D黑人憎(冇大冇細, 糕質其他拉打)....搞哩隻好少post, 連埋樓主的, 好似只得兩個post...:(
anyway, 如舊版無入, 此隻真的要入手, 黎比其他拉打糕質..哈:75:
你女朋友唔洗做嫁?你好似隻隻都係佢幫你入咁既
歐比旺.肯諾比 發表於 25-6-2010 06:36 PM
佢仲讀緊書,同埋考完試+咁岩得閒先幫我買姐:shy:
佢仲讀緊書,同埋考完試+咁岩得閒幫我買姐
timothy276217 發表於 25-6-2010 06:55 PM

青春wo:35:
新版果然靚D:$
無論如何, 佢都係踢爆咗kabuto 個頭 :* 又串ultimate kuuga
同埋睇完電影版我都係唔太明激情態係點嚟.......
好圖十卜~~:78:
琴日都買左呢隻

但可能有舊ver ge關係
覺得買完了有點灑錢ge感覺
同埋冇左買新shf ge新鮮感
支持~~~~但估唔到激情態無卡!