Toysdaily 玩具日報

查看: 3995|回復: 11

[詢問] 想問問composite ver ka Lancelot Albion 今日返貨未?幾多魚?

dont know....official time is 25/6 in Japan. Maybe tomorrow
信和上兩層中間鋪3魚8找2雞
全旺角得佢一間有,冇得比較貴唔貴
有冇盒面圖睇:66:
有冇實物睇睇呀?
明日放工去mk!!
:43:
188 孤XXX 已有... 生意發

見有5-6盒... 就果幾盒睇上色QC 極差... 可能俾人揀剩啦... 唔知係唔係全部都係O甘.... 如果係, 要求高O既C兄可能要快D 手...  :(

我揀左盒叫無乜嚴重O既明顯問題... 入手感覺: 勁型!!! 我R魂同另一款BANDAI 大隻D O既都有買.... 可以話係至今最正O既LANCELOT!!! :$

可惜QC 真係麻麻
MK信和,精X同孤主都係易狗狗...
其他各舖約生易靈至生死靈...
賊船無眼花的話....係死易靈...比佢嚇左一跳..
賊船無眼花的話....係死易靈...比佢嚇左一跳 ...
呂奉先 發表於 27-6-2010 07:08 AM

易狗狗O甘平?!!!!!!!!! :@ 大家都係孤X O者.... 過下海就貴一個鐘張廿蚊....
定係係我買左之後插? :80:

死易靈... 彩佢都傻 :45:
$33x mk sino yesterday
賊船無眼花的話....係死易靈...比佢嚇左一跳 ...
呂奉先 發表於 27-6-2010 07:08 AM

3魚唔走.... :43: 即去MK
below $300 in mk

入埋最強對最強!!:73: