Toysdaily 玩具日報

查看: 5081|回復: 12

[吹水專區] 頭先番看了勇者王結局....

原來我已經忘記了佢既結局..再睇番次...好感人..成班ggg冇得番地救...最攞命就係最尾個旁白仲要話"我地相信班勇者一定會番泥嫁..勇氣和你同在xxxx"真係好鬼感人:help:
原來我已經忘記了佢既結局..再睇番次...好感人..成班ggg冇得番地救...最攞命就係最尾個旁白仲要話"我 ...
唔好呀 發表於 23-6-2010 10:04 PM

:$ :$ ~~~~~

我成日都番炒的~~~~
勇者王GGGG的結果都令我覺得非常意外....全部人除左護及戒道(唔記左係唔係...),比空間「食」左....

但係勇者王Genetic GaoGaiGar那輯後,曾經有段片係隻GGGG變成一個更具邪惡味道的GGGG......
之後連隻GaoGaiGo都出現埋....

發生左乜野事.....?!
尋日拎返隻CMS GGGG 出o黎玩:

原來我已經忘記了佢既結構..再玩多次...好感人..成千幾銀隻gggg竟然企唔穩,
價錢一路跌冇得番家鄉...
最攞命就係最尾個笨大仲要話「我地相信剩係買鐵甲萬能俠已經夠賺,勇者系俾人玩殘o左,應該唔會出嫁.........勇氣和你同在xxxx」

真係好鬼感人 :help:

樓主,謝分享。
我都好鍾意勇者卡通,幾十集我都一口氣睇完,OVA更翻睇多次。
不過每次講起 GGG,我都諗起佢套玩具,忍唔住惡搞下~~

莫怪~~~
勇者王真的非常好看~ 尤其愈看愈有味道XD
小時候看覺得「打黎打去」好吸引;
人大了看覺得悲傷壯絕好看...
尋日拎返隻CMS GGGG 出o黎玩:

原來我已經忘記了佢既結構..再玩多次...好感人..成千幾銀隻gggg竟然企唔穩 ...
Garycharm 發表於 24-6-2010 02:57 PM

笑了:he:
頭像被屏蔽
想問, 心口好似個"四"字, 係咩勇者王黎架 ??
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
好似個四字
5130243 發表於 25-6-2010 10:57 AM

呢個~~~~
呢個~~~~
Quentin 發表於 25-6-2010 06:32 PM

這沒手指大肚腩的小不點就是勝利的關鍵!