Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.21~~~期待的藍色天空~~~空我

都係黑眼夠型
msz006_ver.ka 發表於 23-6-2010 09:52 PM
好詳細的內容some大正
wing0boy 發表於 23-6-2010 09:47 PM
多謝wing0boy 兄~~~由舊拉打區到現在SHF區都不離棄咁支持小弟~~~msz006兄亦是~~~:$
Kuuga 永遠係我既最愛
想當年我第一隻裝著就係佢
timothy276217 發表於 23-6-2010 10:57 PM
多謝支持~~~我第一隻入坑裝著都係古迦~~~劈價四合一金色力量~~~:DD
十卜some大大好post
聖鬥士星矢 發表於 23-6-2010 09:55 PM
得到星矢兄支持鼓勵真是受寵若驚~~~:(~~~你影GE玩具相~~~包括貼圖大小同清晰程度~~~小弟大膽講句~~~係上上之作~~~雖然唔係次次都有支持~~~但我全部都有欣賞過~~~:71:
支持呀
但當日零號同kuuga大戰好似小朋友打架咁
大家打中腰帶裂左....零號倒下..kuuga勝利
最正都係 ...
一文字 發表於 24-6-2010 12:32 AM
一文字兄你好有耐性~~~睇晒我打GE文字~~~:$~~~話說四十八集最後其實係互中一拳面頰之後雙雙倒地不起~~~五代定係零號邊個死咗都無交待到~~~:(
只係大結局見到五代係外地一個沙灘出現~~~追緊GE觀眾如釋重負~~~高興五代無離開到大家~~~:handshake:
So detail report.
THanks for sharing.
cybaster 發表於 24-6-2010 12:52 AM
多謝cybaster 兄支持~~~:77:
SUPPORT SOME兄
用5代招牌動作10port你 :71:
十卜大大嘅報告
ultimate kugga的確係好物
可惜我當年miss 咗最尾兩集...
八口八口 發表於 23-6-2010 03:15 PM
多謝支持~~~:)ep.47至ep.49 係整體~~~今日應該補番最後兩集呱:handshake:
SUPPORT SOME兄
用5代招牌動作10port你
KiraYamato0621 發表於 24-6-2010 06:44 AM
多謝支持~~~:71:

果場交表達左好多野..一黑(uk同素衣)一白(零號同素衣).一笑一哭(零號從獵殺中找到快樂而笑)(五代因死去的人,和要保護人類而哭)..用最原始的打鬥作結束..故事由九狼嶽開始(白天),亦由呢度結束(雪景)....絕對係一個用腦既故事結局..值得一睇再睇3睇4睇..........
果場交表達左好多野..一黑(uk同素衣)一白(零號同素衣).一笑一哭(零號從獵殺中找到快樂而笑)(五代因死去的人 ...
老文 發表於 24-6-2010 09:50 AM
同意老文兄對古迦結局的讚賞~~~:)我感覺到係一個構思咗好耐 GE 結局篇~~~點解會打打吓變番人類樣~~~導演意念係想觀眾從兩人面部流露出黎 GE 表情~~~睇到兩種完全相反 GE 決戰心態~~~亦睇到五代係為咗保護人們 GE 捨命一戰~~~:$
十卜:71:
感到Some大對Kuuga 既報告特別有heart.....:73:也令到除睇靚相外,再留意故事既交代,
十卜
感到Some大對Kuuga 既報告特別有heart.....也令到除睇靚相外,再留意故事既交代,
virtualman 發表於 24-6-2010 04:19 PM
多謝virtualman 兄支持~~~Kuuga 亦係好多朋友 GE 至愛~~~我只係希望可以表達到多一啲嘢啫~~~:)
在此亦向各曾支持本帖朋友致謝~~~:77:

支持~~

只係amazing mighty同ultimate form劇中出場時間太少勒
支持~~

只係amazing mighty同ultimate form劇中出場時間太少勒
big9kan 發表於 30-6-2010 03:28 AM
THX~~~big9kan 兄支持 UK 同 AM~~~:handshake:
講真的大大   你d 相真係影得好好! 可以上雜誌
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽