Toysdaily 玩具日報

查看: 5913|回復: 10

[劇場創作] 375劇場 VOL 3 鋼鐵激鬥 (已修複)

375劇場 VOL 3 WAR MACHINE之系譜 最終回 鋼鐵激鬥 PART-A

上回提要: Monger打倒Mark 1,質住Mark 2 War Machine之際,重創的Mark 1竟然用僅餘的力量射向天求救…HELP?! 有誰能同Iron Monger 匹敵?

又係VOOOM…..

一股強大力量包圍來者,Mark 1口中的救星竟然係又老又生鏽的元祖IRON MAN---太公登場

「太公…HELP….

「邊個搞成你咁?Mark 1: 「果便」太公眼中閃現殺氣

太公:「大舊佬我的強大會令你喊的

Monger放低Mark 2 War Machine: 「呢條老坑好似好熟口面,想點

格格太公: 「好!等我鬆一鬆先

TO BE CONTINUE PART-B

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Miss some photos?  :?

Anyway, can feel your passion!  Support!  :71:

CONTINUE PART-B

太公: 「等我….抖下先

Monger: 「你呢個動作原來係你!」

太公: 「後生仔咪睇我個款成身鐵鏽,我雖然係3.75系列,但活動能力唔差ga,拍得往6” Figure,價錢平。你仲記得上次?

似乎太公同Monger有些過節

Monger: 「今次你冇咁好彩喇!

太公: A..咪住

Monger: 啋你都有味!」太公: 「呀淒

彷彿一切都安靜下來到底發生什麼事?

本帖子中包含更多資源

x
continue...Part-C

彷彿一切都安靜下來到底發生什麼事?

Monger:
「這速度你用咩招式打我呀? 太快了完全看不到!

Wa...AAAAAAAAA

強者Monger倒下了呢鋪玩完喇!

太公: 「記住我先係真正的IRON MAN

太公好野!太公萬歲!

謝謝觀賞

WAR MACHINE之系譜   

特別鳴謝IRON MONGER同場演出

請看下回太公外傳 太公與IRON MONGER的過去一戰

本帖子中包含更多資源

x
竟然連外傳也有...:(

還是老樣子歡樂的劇場呢樓主, 期待下一集喔!:71:

upload...好辛苦
補完:介紹番先

WAR MACHINE之系譜

特別鳴謝IRON MONGER同場演出

謝謝觀賞

本帖子中包含更多資源

x
MORE PICS~~~~STARRING~~~~

本帖子中包含更多資源

x
全灰之戰甲:!
回復 8# 玩具Kenny

Yeah...出場的3.75”Figure系列雖然冇Mark 3~6的紅色,但使到整個劇場效果更cool,唔使買六隻之餘又可以叫一個小系列。
:71:
:71: