Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Toy Story 3

Story Mode 已經很好玩 (Player 2 co-op available), Toy Box Mode更是精采,  玩家可賺錢建立城鎮設施、接受他人委託的任務、亦可玩兢技 (胡迪座紅心賽馬)、等等.

各角色的演出十分抵死好笑, 有d反應真係估佢唔到, 有時真係笑爆咀 (尤其是肥豬及三眼仔).  很久沒有玩過一隻那麼抵死好笑又好玩的Game. Recommended.  (PS3獨佔Playable索克天王)

http://disney.com/toystoryvideogames

呢隻我都我興趣, 請問樓主可唔可以簡介 co-op play 係點? 全story mode都可以 co-op 玩完? 係1 screen 2 play 定 split-screen 2 play? 咁 toy box mode 可唔可以2人一齊玩? thanks 解答 :58:
呢隻我都我興趣, 請問樓主可唔可以簡介 co-op play 係點? 全story mode都可以 co-op 玩完? 係1 screen 2 pl ...
Assassin 發表於 20-6-2010 05:30 PM

Co-op係二人合作(左右畫面分割) 或一人控制三個角色(輪流), 例如A掉B上高處, B到達後再開地方俾A跳上去.  我雖然未打爆機, 但自第二關開始就可以co-op了, 相信都可以一直用協力方式玩.  Toy Box Mode我就仲未試過玩協力.
睇落幾有趣~~~:35:
:71:
好似好正咁喎, 放工去搵下先. :71: