Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol.11~~~Guyver II

靚相~:handshake:
support Guyver!
Macross長谷有洋 發表於 19-6-2010 04:05 AM
靚相~
neweasonlss 發表於 19-6-2010 11:26 AM
多謝支持~~~:)
女版加爾巴係早期 OVA 版出過場~~~我都有買到當年出 GE 1比6手辦公仔返黎製作上色~~~不過後來跌爛咗掉 ...
Somebody_Ex 發表於 19-6-2010 02:08 AM

女版加爾巴當年出 GE 1比6手辦公仔破爛版:46:正
女版加爾巴當年出 GE 1比6手辦公仔破爛版正
wing0boy 發表於 19-6-2010 10:57 PM
哈~~~我就係買咗果隻實心膠手辦~~~另外空心膠果隻都有買到~~~:love:

在此再多謝各曾支持本帖的朋友~~~:)
:43:遲到十卜~ 小弟最緊掛住煲龍騎:35:
遲到十卜~ 小弟最緊掛住煲龍騎
ZIN 發表於 20-6-2010 05:20 AM
多謝埋你啦~~~:DD
哈~~~我就係買咗果隻實心膠手辦~~~另外空心膠果隻都有買到~~~

在此再多謝各曾支持本帖的朋友 ...
Somebody_Ex 發表於 20-6-2010 05:14 AM

:shiny:十卜.............相ar:57:
十卜.............相ar
wing0boy 發表於 20-6-2010 10:09 AM
當年未有數碼相機~~~用咗以前部菲林單反機影~~~不過啲相唔見知去晒邊囉~~~:(
當年未有數碼相機~~~用咗以前部菲林單反機影~~~不過啲相唔見知去晒邊囉~~~
Somebody_Ex 發表於 20-6-2010 10:15 AM

:^快再影.............:no:
快再影.............
wing0boy 發表於 20-6-2010 10:22 AM
之前咪講過掉咗好耐囉~~~:( 不過如果BFC出返~~~我幾貴都會入一隻GE~~~:shy:
之前咪講過掉咗好耐囉~~~ 不過如果BFC出返~~~我幾貴都會入一隻GE~~~
Somebody_Ex 發表於 20-6-2010 11:18 AM

:no:掉咗.............
正,相影得好靚!!
同樓主一樣,呢套漫畫我都係由細睇到大,對漫畫係就係淡咗,但對啲公仔仲未,2, 3號同巨殖1都仲未買番,啲二手價自從米拿比斯出咗後就突然標昇到離晒大譜,要等佢下降番少少先敢買。。。。。
興幸積頓2,黑巨殖同埋亞布頓都超合理價入倒,依家諗番仲會偷笑:he:。。。。。
正,相影得好靚!!
同樓主一樣,呢套漫畫我都係由細睇到大,對漫畫係就係淡咗,但對啲公仔仲 ...
加爾貓 發表於 25-6-2010 04:01 PM
米拿比斯同村上獸神將個價直頭升到O晒咀~~~:o
之前本來想買埋巨人殖裝~~~但成五百幾六百蚊唔係咁捨得~~~宜家隻巨一號要成千五蚊~~~唔使諗啦~~~:(
在此~~~再多謝各位支持加爾巴的朋友~~~:77:
米拿比斯同村上獸神將個價直頭升到O晒咀~~~
之前本來想買埋巨人殖裝~~~但成五百幾六百蚊唔係咁捨得~~~宜 ...
Somebody_Ex 發表於 25-6-2010 04:49 PM

我見倒也虎有隻斷手刀既巨殖1賣十一魚,其實制得過,要整番個位好容易,一路都心思思。。。。。
依家既巨殖1同2都企住係千五既水位唔肯落番黎,真係無晒計,諗番我係零八年入隻巨殖2都係用緊依家二手價既一半就入倒都算係咁,積頓2仲係三魚半添,真係好彩再加好彩。。。。。
米拿比利斯我幾個月前見船仔賣低過八魚,好快就無晒貨。。。。。
村上隻試作體就唔好講喇,曾幾何時送都無人要,家陣標到七魚幾,真係此一時彼一時。。。。。