Toysdaily 玩具日報

查看: 6191|回復: 12

入左WII既入黎la~

決定左儲錢買WII la~
價錢大約幾錢呢
要有d咩基本配搭呢?(手制好似幾隻架wor~邊隻好~?)
有咩game推介?
幾時有行?(好似話月尾?)

有咩其他野要主意~?
原文章由 CK116 於 5-2-2007 01:27 發表
決定左儲錢買WII la~
價錢大約幾錢呢
要有d咩基本配搭呢?(手制好似幾隻架wor~邊隻好~?)
有咩game推介?
幾時有行?(好似話月尾?)

有咩其他野要主意~?

1) 街價上次見1900-2000
2) 基本配搭~你買部wii 返來成盒野係有部wii, av線, stand一個, 放係mon 上的bar一條,日本牛一隻, 手掣一個(用來行個個controler同 個remote 咁先叫一個手掣)手制好似幾隻架wor<==正常你只會用wii個隻手掣但係wii ga手掣係分開買的 remote 長條形個個 同 controler用來行個個.....咁市面上仲有D係classic手掣, 如果你要玩GC Dgame先會有用~唔係可以唔使買
3) game呀......wii sport, sd gundam, 超汁刀, cooking mama,龍珠 等等.......
4)都係個[句行貨?!算la~~~香港代理個service比較差..........................水同行無分別~!
1. 好似又升過二千喇
3. 唔好漏左zelda同埋wario
4. 最新係話三月有行,但真定假,無人知,水算啦。
原文章由 katoributa 於 5-2-2007 09:34 發表
1. 好似又升過二千喇
3. 唔好漏左zelda同埋wario
4. 最新係話三月有行,但真定假,無人知,水算啦。

zelda同埋wario<===this 2 game必買...一定要~~~超正~~!
wii 個 價 真係幾 海鮮 ... 時平時貴 ... 我覺得你自己 set 一個心目中既價$ ... 見到岩就出手會好 d !!

ps 我未買 wii ... 本來之前想買但太貴, 結果入左 360 !!
上星期大埔中心
$2499連wii sport, 開始的wii, 不包變壓牛
個人認為抵
game個方面睇下你自已玩多定一班人玩多

party game可以諗下wario同super monkey ball

自已玩可以揀zelda, red steel; fans向可以揀sd gundam同龍珠; 賽車揀excite truck

最後wii sport無論自已玩或者一班人玩都係必備~
我諗住係玩番wii獨特既game架~
sport同另一隻我諗都飛唔甩~
係唔係要買兩個搖控~?(如果玩2p)
聽人話買埋差電線會好D~冇咁浪費?
除左sports重有咩好介紹~
睇過片見過隻REDSTXXXX好似OK~(好似~)
買既入唔入得過呢
價錢真係成日唔同, 上個星期睇仲係!*()
今個星期又升番@!%)
原文章由 henryliuch 於 6-2-2007 10:41 發表
價錢真係成日唔同, 上個星期睇仲係!*()
今個星期又升番@!%)

因為過年~~所以又係時候升返ga la.....
買 開始的wii 喇, 因為會多個手掣。一般兩個手掣都夠用!不過記得要買多個仔... 打sport 拳擊雙打!
本來想今晚去買, 個價差之前成2百, 所以又delay 了...
原文章由 X-JAPAN 於 6-2-2007 10:47 AM 發表

因為過年~~所以又係時候升返ga la.....
唔好意思各位大大~
有冇人報到我以下組合既價呢~?

主機連基本件~$22xx
要多個左右搖控~幾$?(如果基件入面得右制就要買多個左~)
買多三隻game la~一隻350計佢~
好似話叉電線好有用....要埋

+埋大約幾錢