Toysdaily 玩具日報

查看: 10162|回復: 26

[分享討論] Devil May Cry 4 Dante & Nero [新品已出∼] 頂樓加可動圖

http://www.elljay-hobby-collection.com/2010/06/17/devil-may-cry-4-dante-nero/

本來幾有期待的一對,可惜比例上出了大問題......gimmick又用錯方法.......
可惜了一個好題材∼

和Snake完全無得比,唔系同一級嘢。點解出貨期咁近,出入咁大嘎∼∼∼∼
好彩我至愛的BIG BOSS無事姐∼

可動性好好。玩了一晚,覺得其實都唔差,仲幾靚添∼頭細問題慢慢接受到。
咩來嘅?
咪就系Devil May Cry咯∼∼∼
打機嘅就知∼
呢隻game正~臨尾打佢呀哥時最記得~:36:
驟眼睇落呢隻公仔...可動好似極差咁啵....~!!!:47:
可動倒是很好,真的很好。而且關節隱藏得好。

就系比例出問題,頭太細,腳太長。
唔係下個月出咩?:50:
如果係既咁佢關節又隱藏得掂喎~
Good item wor!
哇!今日先行完信鵝黎..
噚日搵過資料話七月上旬出架喎.....:80:
睇落個樣唔太似...可動性幾高都勢係假
反而dante自已冇乜期望,見到官圖nero都算似,實物......:70:
望大大可以影多d實物相,同埋武器添:71:
(望真d幾舊水我諗都係慳返:67::36:)
呢隻game正~臨尾打佢呀哥時最記得~
驟眼睇落呢隻公仔...可動好似極差咁啵....~!!!
henryleung32 發表於 18-6-2010 12:08 AM

個隻係第三集黎既:73:
點解我睇唔到有膝闔節o既?:50: (但見到有股關節喎......)
超唔掂喎,nero 果樣好似老左廿年.
NERO個樣可以的,原圖兩只我都repaint過。
加之現在再repaint,效果應OK了。
大大可否pm係邊度買同幾銀:64:
始終都要拎上手望過先決定入手與否:67:
已经PM,希望帮到你