Toysdaily 玩具日報

查看: 7162|回復: 18

[玩具攝影] ***** 3A 齊齊拍 - Sand Devil GRUNT 輕裝版造型 ****

店家問今晚會拍照嗎? ......   掛住玩, 只隨手拍了幾張.    大家如果怕中毒, 千萬不要 去3 A forum,  就是前天去看到這個輕裝版造型, 所以又多了一隻 GRUNT.   Sand devil 和 Deep Powder 色差不太大, 可放在一起.  夲來很想連黑色的也買下來.......   還是算了吧!  :75:

夲來對 small scale WWRp 無興趣, 但一問原來只是一盒 MG 價錢 :50:   就買來改造成小比例遙控炮吧 ( 這是夲週玩意, 希望一星期後完成 ! )

WWR Bertie MK3, 想不到原來香港還買得到 ! 呢隻雙炮原全將 Caeser 比下去 !!!!  戰場上之人形坦克 !!!   D rusting 正到好感動!!!!  
(因全院滿座, 暫時以後停入 Soldier Story... :79:)

待 Day Watch Commander 到來後, 白色大軍完成, 可以暫收手. :30::30::30:
恭喜入坑!!:71:

羡慕呀~~ 我都想入GRUNT.....:unhappy:
頭像被屏蔽
期待你個小比例遙控炮, 雙巨炮真係無得頂, 快D出大相啦.
dogjumpjump 發表於 18-10-2011 10:57 PM

........  waiting for my Day Watch Commander to arrive tomorrow to take photos together :71:
太正喇﹗最鍾意你果句「...因全院滿座, 暫時以後停入 Soldier Story... ...」,
而我就係「暫時以後停入 MACROSS」
........  waiting for my Day Watch Commander to arrive tomorrow to take photos together :7 ...
RRAAYY 發表於 18-10-2011 11:01 PM

我聽日都有NW COMMANDER ...XD
輕裝版造型GRUNT真係好正, 我都中咗毒......
........  waiting for my Day Watch Commander to arrive tomorrow to take photos together :7 ...
RRAAYY 發表於 18-10-2011 11:01 PM

RAY大, 請問DW咩價位入? 都係起陶記?
頭像被屏蔽
中毒太深!太中太中:?
我地三隻都係同一個賣家來, 真係有緣.
dogjumpjump 發表於 18-10-2011 11:53 PM

有好野?? :what:
3Ad野掂剃都系正:71:
我地三隻都係同一個賣家來, 真係有緣.
dogjumpjump 發表於 18-10-2011 11:53 PM

Hahahah.......... that's true !!!  :34:
:63: 大大又放毒!!小弟又中招。。。:59:
呢期3A出的嘢真係幾heat。
GOOD!:71: THZ!!!!