Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 裝著變身分享會精選 vol.16~~~光輝的盡頭

本人未睇過龍騎,但係如果SHF出e隻我會買囉!支長炮好“正”
inowu 發表於 17-6-2010 03:57 PM
支炮係跟裝著GE配件~~~如果拆怪獸身上果支落黎重長多一吋有多添呀~~~:$
msz006_ver.ka 發表於 17-6-2010 03:13 PM
多謝支持~~~:)
呢盒裝著實在抵玩...當年瑞記開倉3草大大盒...仲要齊好多武器
老文 發表於 17-6-2010 02:24 PM
三草~~~:Q我係街見過最平都要五草~~~記得當年好多款裝著都輪落到咁~~~今日都重有隻 KIVA KIVA Form 係街度賤賣緊~~~有啲心"UP":o
回復 32# Somebody_Ex

KIVA要買la..."最接近神的男人"...sorry"係最接近shf的裝著"..6草幾可以玩到合金..同shf..仲想點..唔洗心"up",多d人有得玩咪幾好
終於搵到龍騎睇喇,zolda 個設定機械感十足,同G3X, G4擺埋一齊應該好襯,Some大又一精華貼:71:
one of a perfect report:71:
好耐冇黎,幸好發現some大靚post:love: support!!:$
很喜歡睇Some 大大既精選...
希望有一日我會有心機 整一篇有靚相的分享...
終於搵到龍騎睇喇,zolda 個設定機械感十足,同G3X, G4擺埋一齊應該好襯,Some大又一精華貼
巴武藏 發表於 17-6-2010 05:07 PM
很喜歡睇Some 大大既精選...
希望有一日我會有心機 整一篇有靚相的分享...
jackylo13 發表於 17-6-2010 07:10 PM
十卜
深大出Post 都真係 = 靚相 + 詳盡故事
virtualman 發表於 17-6-2010 04:10 PM
多謝支持~~~我宜家鍾意出帖分享同討論~~~希望對件玩具~劇情同各位都有交流~~~達到分享目的已經好滿意啦~~~:)
one of a perfect report
nelngan 發表於 17-6-2010 05:10 PM
好耐冇黎,幸好發現some大靚post support!!
cliff_tangc 發表於 17-6-2010 05:24 PM
多謝支持~~~各位太誇獎了吧~~~:(
回復  Somebody_Ex

KIVA要買la..."最接近神的男人"...sorry"係最接近shf的裝著"..6草幾可以玩到合 ...
老文 發表於 17-6-2010 04:35 PM
電王裝著都好接近 SHF~~~但似乎命運同其他系列有啲唔同~~~連人氣較低 GE 金仔都賣得晒~~~之前唯一死死哋 GE 只有後期推出 GE 紅牛同 Liner Form~~~:) 不過家吓似乎電視做緊都唔會有再販發售~~~睡記今次都幾明智喎~~~:DD
鐵兵真係好抵玩的裝著
雖然對龍騎既設定全冇好感, 但睇過some大幾篇介紹之後, 都有d想睇返
牛牛:71:正
如果佢出shf 仍然有咁多武器就好嚕...
同埋好鍾意大大對角色性格嘅分析
SUPPORT SOMESOME

隻野幾多配件玩wor