Toysdaily 玩具日報

[影片] [ 極憤怒 ] 垃圾新一代 一人霸兩位

港人之恥:45:
其實啲人,明知宜興拍片上網再起底,日常生活就檢點啲啦,呢單野明係自己錯,講聲SORRY,拎起過袋咪算囉。
如果佢係澳洲都係咁擺袋霸位法,唔知會唔會俾人打呢?
真心....從條友既行為....我覺得佢係有精神病的.....應該是「思覺失調」....
他時刻都覺得他人在迫害他,不停強調自己考完會考同會去澳洲.....藉以自我排解
佢應該快D去睇下心理醫生
成日搭車都見到佢:66:
I take train to work everyday in Toronto.  And our train is 2 seat by 2 seat face by face on each section.  Some 老外 like to put their bag on the chair beside them and then "long" 腳 on the other chair that face to them.  If another 老外 want to find a seat, they will put the leg down but if it is non 老外, they will just pretent fall asleep.  And 1 guy I meet him on the same train very often, he likes to do this and he also likes to talk very very loud with his train buddy and keep mention he is a lawyer, he drive a benz (a slow ass C230 with steel wheels cover).  This guy is more a retard than that kid!:53:
影衰囇我地九十後!:53:
小朋友唔係一出世就係咁.....要怪就怪d大人唔好好管教.... .....加上而家d小朋友成日自閉屋企玩電腦上網 ...
cartoon 發表於 14-6-2010 16:40

:help:卡叔long time no see~~~終於見到你浮番上水面我就放心
影衰 90後, 必須嚴懲智障李耀樺!!!!!

:事件發生在 2010年6月13日

一個應屆會考生在搭巴士途中...

有一位男乘客要求佢拎走個袋, 讓個位出離俾佢...

男乘客再三要求後, 智障90後先拎走個袋...

男乘客行入去坐期間, 仲出言鬧佢死肥佬....

最後車上有一位女乘客不滿...

出聲同佢理論....

當然智障既佢, 冇POINT.

仲鬧女乘客係死八婆....

一個讀左錦多年書既青年.... 連基本既野都唔識...

鬧人橫蠻無理... 自己做錯野仲死撐...

自以為今年會去澳洲就好勁, 好威....

精段摘錄↓

仲話自己係 小童, 雖然我中五....

考得會考既都十七八歲喇... 搭巴士一早係成人票價...

女乘客問, 錦又點牙...

佢答, 錦咪兩個位LO~....

(隱藏)
事件發生在 2010年6月13日

一個應屆會考生在搭巴士途中...

有一位男乘客要求佢拎走個袋, 讓個位出離俾佢...

男乘客再三要求後, 智障90後先拎走個袋...

男乘客行入去坐期間, 仲出言鬧佢死肥佬....

最後車上有一位女乘客不滿...

出聲同佢理論....

當然智障既佢, 冇POINT.

仲鬧女乘客係死八婆....

一個讀左錦多年書既青年.... 連基本既野都唔識...

鬧人橫蠻無理... 自己做錯野仲死撐...

自以為今年會去澳洲就好勁, 好威....

精段摘錄↓

仲話自己係 小童, 雖然我中五....

考得會考既都十七八歲喇... 搭巴士一早係成人票價...

女乘客問, 錦又點牙...

佢答, 錦咪兩個位LO~....

賜座男已被起底...傳為X基創意書院中五級學生李耀X, 英文名Dxnald
:45:(詳細資料已因自主規則抹走)
事件發生在 2010年6月13日
巴士線係 98C
由寶林北路(寶達村) 秀茂平轉去將軍澳隧道往觀唐繞道
住將軍澳坑口海悦豪園X座1X樓C室
電話:98XX-34XX

:45:
:?個樣同講野時d動作好似有d似智障!
令人心感嘆惜:42:
為何這個世界會如此扭曲?
我找到了! 那位小弟是世界的歪曲點!:!
哇:QD家教真係好到不得了:blame:
我找到了! 那位小弟是世界的歪曲點!
手榴蛋包飯 發表於 17-6-2010 06:19 PM

剎那, Exia出擊, 驅逐目標...:*
呢d白痴仔 , 比著我臨落車一定打七佢 ~~~ 哈哈
威哥仔 發表於 19-6-2010 18:52

:74:唔該順手幫我中多佢一野
轉貼~~