Toysdaily 玩具日報

[影片] [ 極憤怒 ] 垃圾新一代 一人霸兩位

小童?, 雖然我係中五???
Oh my god, please kick him to Australia, and never let him back.

Really is 巴士低能仔.
唔知會唔會出名到過唔到澳洲呢?唔俾呢d…人渣入境我就笑。yeah!
原罪 發表於 14-6-2010 01:14 AM

Good !!!:71:
呢條友俾高登d人摷到就摺硬.......
O_biscuit 發表於 13-6-2010 12:45 PM

起左底啦已經~~~ 雖然我不嬲都對高登無乜好感, 但今次我真係要話"高登做得好!!"
我隱約見到他媽媽的影子…
睇完影片,
我覺得呢個學生可能患有一點智能障礙。(我是認真的)

如猜測屬實,讓他的師長指正他的錯誤便是,
不忍深責。
香港仲有好多尼類人中之渣, 渣中之粉, 正一堆田思物, 賤賤格格小格格, 純情白痴bb男
一人霸兩位
垃圾曲街仔
推佢上高峰
出街比人「樁」
psw 發表於 14-6-2010 01:58 AM

這首很好.:71:

果然現在有部分家長真的只要孩子讀書讀得好就覺得沒問題. 說不定片中那不知什麼生物連鞋帶也不會綁!
多年前都有差不多的經歷,不過就調番轉,我準備落車,叫一位年青人借借,第一次以叫以為佢聽唔到,第二次企左起身,再叫一聲借借,點知佢既回覆係: 借左俾你啦,但其實佢係冇郁過。
我最後冇同佢嘈,我見佢唔郁,就踩上佢大脾跨過佢...:67:
唔該唔好當佢係狗,你咁做會侮辱左的狗...
巴武藏 發表於 14-6-2010 12:42 AM

:DD
:67:小朋友唔係一出世就係咁.....要怪就怪d大人唔好好管教.... .....加上而家d小朋友成日自閉屋企玩電腦上網....唔識同人溝通或者害怕同人溝通...往往會築起一道"絕對領域"不願意其它人靠近.....
YEAH
玩具 發表於 13-6-2010 11:51 PM

侮辱左我E D小童 \,,/   雖然我係中二:*
呢條友真係好冇禮貌...
比人起底都係抵既:)
死唔八婆死八婆..我係小童雖然我係中五:49:
搞gag嗎- -?
:53:好想打x佢.
頭像被屏蔽
巴士「賜座男」被起底
http://hk.apple.nextmedia.com/te ... d=45&coln_id=20
網上討論區呢期風雲人物,梗係傳說中嘅中五「小童」。話說呢位中五仔有日搭巴士,自己坐一個位個背囊又坐一個位,有位阿伯想坐,正常人梗係收起個背囊,但阿中五仔居然係咁話「冇位」,阿伯忍唔住指住佢隔籬位問「咁呢個係乜嘢?」阿中五仔先死死地氣讓個位出嚟。
有位正義少女忍唔住出聲,問中五仔係咪畀咗錢買位,兩人反唇相稽一輪,中五仔即拋出本周金句「我小童!雖然我係中五」,少女唔明點解小童可以坐兩個位之際,中五仔再加多句「收聲啦!死八婆!」最後擺出港女 yeah手勢。唔使問,中五仔已被起底,網友仲封佢做「賜座男」,但亦有人覺得佢似乎精神有啲問題,大家應該體諒。