Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: side3net

[其他] 新玩具...新玩具...哈哈哈...

我屋企仲有部唔知郁唔郁得既APPLE ][e, 連磁碟機都有架, 仲有大量舊FLOOPY遊戲碟, 不過就無左MON囉.

...
bad-aries 發表於 15-6-2010 01:50 PM

個時重用緊"青"mon..來打機

題外話....現在用mac機重有人會覺得係有型ma ? :?
我就唔覺....如果係十幾年前..就真係有型la ..
機又貴....software 又金...除時廿幾萬:DD
個時重用緊"青"mon..來打機

題外話....現在用mac機重有人會覺得係有型ma ?
滴滴仔 發表於 15-6-2010 03:07 PM

大把.
有口講係既.
有口講唔係既, 但心講係既.
大把.
有口講係既.
有口講唔係既, 但心講係既.
wind69 發表於 15-6-2010 03:40 PM

我估新手就可能覺得型
mac老手只係唔想用win OS / 同情意問題

過來人...我部macbook pro ..用十次有2~3 輕機
反而鈦書用三十幾次..可能都未輕過...

呢D就係intel 野同IBM 的分別:42: .....又咁睇..唔用intel 又邊有咁平咁大眾化呀:67:
我只用過 舊版 mac ... 又冇 $ 買新 mac ma ...
Vince 發表於 14-6-2010 09:07 PM

買啦買啦,同以前完全唔同哂,加埋iLife,真係好好玩!!