Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 裝著變身分享會精選 vol.15~~~醉人的腰帶力量

十卜:71:
如果SHF出Delta, 個頭應該比裝著好好多, 期待! :handshake:
希望shf快d出, 出埋d車, 不過到時又血流成河

呢段故事其實睇到我有少少"盟"~~~

沙耶一直試探緊阿巧係咪Delta適用人選, 諗住俾佢之際, 就俾北崎殺死搶埋腰帶, 睇到好頂癮。Delta一出場好似威力好大, 但係俾三源用到廢晒, 無晒野睇>_<
十卜:71:
555 大貨系列除&#21655; Kaxia 少插&#21874;之外~~~無邊隻未插過水~~~
Somebody_Ex 發表於 13-6-2010 13:37

kaixa 都有插水, 不過貨量唔多
回復 5# Somebody_Ex

thx, 等我拆出來去波地點飄移都唔會撞花
support some大
你架車好型ar
回復  Somebody_Ex

thx, 等我拆出來去波地點飄移都唔會撞花
龍劍飛 發表於 13-6-2010 04:00 PM
機件應該正常~~~係舊電唔知會唔會壞~~~:DD去波地飄移都驚會刮花~~~最好係&#21709;&#21874;室內運動玩就一流啦~~~:$
support some大
你架車好型ar
KiraYamato0621 發表於 13-6-2010 04:02 PM
十卜
inowu 發表於 13-6-2010 02:45 PM
wow,終於到delta
F.S.飛煞 發表於 13-6-2010 01:56 PM
多謝支持~~~:$
希望shf快d出, 出埋d車, 不過到時又血流成河

沙耶一直試探緊阿巧係咪Delta適用人選, 諗住俾佢之際,  ...
big9kan 發表於 13-6-2010 02:37 PM
其實講埋果句先出門口都唔會阻住好耐&#21867;~~~沙耶又會知亞巧去邊度~~~:(殺沙耶唔係北崎而係澤田~~~ 一兩句&#22050;都唔講就插死&#21655;沙耶~~~話晒都係舊同學~~~點都有些少感情&#21865;~~~難得套劇有番個靚女出場~~~咁快就~~~:no:
十卜
如果SHF出Delta, 個頭應該比裝著好好多, 期待!
virtualman 發表於 13-6-2010 02:37 PM
555 SHF 我估會出五隻大貨~~~Faiz~Kaixa~Delta~Faiz Axel Form~Blaster Form ~~~:)三隻限定~~~Psyga~Orga~Riotrooper:(
:71:nice report
希望shf快d出delta
最愛faiz系列
架車都係適合SIC多dd....:$

架車都係適合SIC多dd....
ekim11 發表於 13-6-2010 07:33 PM
其實笨大當年將架 Jet Sliger 出到咁大架~~~無非係想遷就 SRHF 系列人偶坐落去~~~:DD 因為當時裝著已經停&#21655;無出~~~如果宜家再出就梗係會遷就 SHF人偶 Size 啦~~~:D
又搵多一位擁有好車GE朋友~~~:$
希望shf快d出delta
最愛faiz系列
hofai 發表於 13-6-2010 06:15 PM
nice report
Borbor 發表於 13-6-2010 05:44 PM
多謝支持~~~:$