Toysdaily 玩具日報

查看: 5580|回復: 23

[詢問] 超造形魂 Rockman

出面好似唔見有一套或散賣?
Rockman 無理由唔入wor
只好散抽, 又抽唔中最想要既zero同空氣人
吉吉有散抽,5草2,最重,落去又唔响的是zero(rockman x 版),今日先中左
吉吉有散抽,5草2,最重,落去又唔响的是zero(rockman x 版),今日先中左
bananaman 發表於 3-6-2010 09:15 PM

我想要zero版zero...
QC如何?
呢個系列如果只出BOSS就好
我想要齊元祖同X 1-8既BOSS
QC如何?
呢個系列如果只出BOSS就好
我想要齊元祖同X 1-8既BOSS
edmund 發表於 4-6-2010 01:27 AM

QC睇落ok
如果出boss可能會無人買...
大大你係邊度入手?
QC looks ok, but the price for this sets of Rockman is too expensive ! Almost Fifty dollars each ! I have no idea why the toys are so expensive these days ! I have interest for the Cutman but selling price is awsome !

我都想散入...
我淨係想要兩隻 zero

今日我都去吉吉抽左隻....
但係好可惜唔中我想要日既zero
抽到弗魯迪

還有E罐
try yahoo la {:3_137:}
各位巴打,旺角有冇一set咁賣,大約幾錢1 set?
好彩第一日係船仔入了一大盒, 依家係Y! 見Zero (Rockman Zero) 散都要9X..............

SSP 福X 一set 好似$60X

有機會想散入多個E罐. (一大盒只有1E罐)
好彩第一日係船仔入了一大盒, 依家係Y! 見Zero (Rockman Zero) 散都要9X..............

SSP 福X 一set 好 ...
阿洛 發表於 12/6/2010 10:07

6 fish{:2_115:} pass la {:3_127:}
6 fish pass la
nelngan 發表於 12-6-2010 04:28 PM

除了深水&#22487;褔x有之外,那裡還有貨>.<
行完mk和現時點都吾見有
今日係福x入左, 600 1set, 13隻, 11+ 2SP, 其實除開都係46一隻, 抽都45一隻啦, 日元定價689yen一隻架
大大 有sp ge咩 ? 唔係全套得11炸咩? sp係咩黎?