Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 裝著變身分享會精選 vol.13~~~受詛咒的腰帶

Kaixa~:)
相比圓圈分兩半的faiz, 還是覺得這邊的比較帥~本來最初很有氣勢的說, 但到後半段...唉, 與Delta一樣嘛...

樓主的Kaixa似乎保養得不錯呢, 我那隻的大腿已經掉漆了...嗯...555系裝著其實很好玩的(Delta就算了吧), 但不知何成為了4草一隻的傾銷對象...

期待繼續分享~
呃, 如果Kaixa推出SHF的話, 也騎不了這機車吧...
rider劇入面...最唔好就係太多bugs...好記得555入面d打鬥...打輸果d好多時跌左落河就算..永遠打佢唔死...
...
老文 發表於 3-6-2010 03:47 PM
腰帶飛脫~~~呢個畫面由頭到尾都出現~~~點解唔整實啲果扣呀~~~:* 重有部電話跌極都無花無壞~~~重可以打出打入~~~我都好想出部咁"襟"GE機~~~:$
回復 16# 手榴蛋包飯

機車出過一部不可變的,..裝著啱坐
Kaixa~
相比圓圈分兩半的faiz, 還是覺得這邊的比較帥~本來最初很有氣勢的說, 但到後半段...唉, 與Delta一 ...
手榴蛋包飯 發表於 3-6-2010 03:55 PM
我啲裝著一路都係擺係個櫃裡面無咩玩過~~~係呢排攞出黎影相時先叫做正式玩吓擺吓姿勢~~~:( SHF出得Faiz 就一定會繼續出埋 Kaixa 同 Delta~~~我估到時呢架車應該勉強可以坐得落GE:DD
回復  手榴蛋包飯

機車出過一部不可變的,..裝著啱坐
老文 發表於 3-6-2010 04:18 PM
我啲相其實係用咗兩部車影~~~一架不可變啱裝著坐多啲~~~另一架係SRHF可變但係大架咗啲~~~:)
草加雅人,死完又死:DD
如果架車岩SIZE我都會買來玩:71:
如果架車岩SIZE我都會買來玩
timothy276217 發表於 3-6-2010 06:00 PM
無得變型無透明玻璃果架就啱裝著SHF用~~~有得變型用透明玻璃果架就大咗少少啦~~~:DD
草加雅人,死完又死
零光 發表於 3-6-2010 05:12 PM
流星塾同學會已經俾北崎殺死過一次~~~最後又因過度用 Kaixa 力量身體低受唔住灰化死係木場手上~~~:)
十卜!:shiny:
Kaixa:50:正喎:$咦,換咗用G3-X做icon,幾正吓,我都有入...
Kaixa正喎咦,換咗用G3-X做icon,幾正吓,我都有入...
axess51 發表於 3-6-2010 07:09 PM
十卜!
stephen727 發表於 3-6-2010 06:17 PM
多謝支持~~~這是原圖~~~遲啲會出分享帖架啦~~~:(
無得變型無透明玻璃果架就啱裝著SHF用~~~有得變型用透明玻璃果架就大咗少少啦~~~
Somebody_Ex 發表於 3-6-2010 06:10 PM

支持琛哥...
我都有一架可變一架唔可變....
不過係FIAZ既...
:$:$
支持琛哥...
我都有一架可變一架唔可變....
不過係FIAZ既...
一舊仔 發表於 3-6-2010 08:21 PM
多謝支持~~~Faiz 未開工影相~~~不過我都有果兩架車~~~:)
himhimhim74 發表於 3-6-2010 08:34 PM
THX 支持~~~:)