Toysdaily 玩具日報

查看: 8710|回復: 12

[wii]呢2日會有cooking 媽媽了~^^~

今日開信和~~走去問下店員~~隻cooking 媽媽幾時會出~~^^"
佢話最快明天or後日有貨了~~~正~~~

唔知有冇大大都中意玩呢隻game呢~?!
必買~XD
原文章由 X-JAPAN 於 4-2-2007 01:46 AM 發表
今日開信和~~走去問下店員~~隻cooking 媽媽幾時會出~~^^"
佢話最快明天or後日有貨了~~~正~~~

唔知有冇大大都中意玩呢隻game呢~?!

不是已經有了嗎? 二樓看到有示範在玩
Good to play with Master. :shy:

well, I will wait for US Ver
看畫面有如nds, 興趣不大。期待x-japan大大既玩後報告令我改觀!
原文章由 mirage 於 4-2-2007 13:49 發表

係 ?!出左la~?! 明天放工去see see先~~~
我係 188 G/F 果間訂左
但係依家好似得 2/F 占士多有得賣 (仲係 cooking 價!!!)
我諗我訂左果隻真係要 8 號先有得拎 la...
不過唔緊要 la...
都係遲幾日玩
但係平左舊幾水
其實cooking mama 冇想像中咁好玩.....期望過高:ar:
原文章由 lululemon 於 5-2-2007 01:42 PM 發表
其實cooking mama 冇想像中咁好玩.....期望過高:ar:

算唔錯la:!
tomorrow release. any big bro wil buy this game.
原文章由 mirage 於 4-2-2007 01:49 PM 發表

有....好似係4百幾
炒得好貴喎
店鋪電話通知, 今晚有貨可取了。(2月6日)