Toysdaily 玩具日報

查看: 5554|回復: 15

[分享討論] 你對Marvel有愛嗎?(掃圖+翻譯分享)

為&#21655;悼念Marvel 俾 滴住&#22175;收購&#21655;(唉,仲慘過Kama整容),特登&#25886;番本<<Marvel Universe>>出&#22175;重溫,諗住獨樂不如眾樂,scan 出&#22175;同各位師兄分享,而家試下反應先,另外有D技術問題請教下?

1.可唔可以落TD水印?我唔想俾人翻出去&#25886;&#22175;賣......
2.有無Programme可以 Doc 轉 Jpg?,我用word>print screen>小畫家 呢個方法慢到死(而且D字好化)
3.有無Ching 有興趣義務修圖,若果有人肯搞我一日可以譯到十版左右

去圖試試先

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
技術上&#22021;問題, 小弟幫晤到樓主;:(
但萬二分支持!:77:
技術問題幫唔到你,
但係支持樓主!!!!

我呢排跌入美玩深淵,樓主o既post 我會日日追~~~~
加油呀~
雖然小弟英文唔係咁好幫唔上d咩手,
但係我都會萬二分支持你架!
努力呀~
貼圖支持,

Tony Jaa 紀念版 HULK!!! XD

hi 支持~!!!
可否比我試下doc轉jpg???
宜家試緊, 試完pm你~
可試下用 Picasa <http://picasaweb.google.com/>

Adding Text
http://picasa.google.com/support ... n&answer=93403#

Exporting From Picasa: Adding watermarks to photos
http://picasa.google.com/support ... n&answer=106193

回復 5# Garycharm

多謝,你最近買&#21655;Black Widow 呀?

而家我有兩個問題:

1.想&#25598;人打字....(跪求)
2.&#25598;到doc轉jpg 既programme...但係有水印, 其他freeware又好差
3.upload唔到圖,要用flickr..但我flickr 爆&#21655;...有無介紹image storage

預告:
下次有五頁Ironman......另外好想&#25598;人打字

update black widow

支持下先~~~:34:

這效果如何?

你的掃瞄器可有除網功能?請善用之

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如果成本譯哂…真係正爆。
多謝分享。
小弟有d圖睇唔到…點解呢?
支持~
回復 12# 原罪

成本譯哂無問題,有無人幫手打字先?

點幫你打?
你意思係你會譯晒,用手寫,然後搵人幫你用「輸入法」?

我支持你一定要落水印!