Toysdaily 玩具日報

查看: 48358|回復: 20

[玩具報告] SHF[非限定]G3-X報告呈上(配DX坐駕)

G3-X係5月尾幾隻SHF優良出品既其中一隻, 對我來講更加係至愛, 已於SHF G3-X出之前入定佢既坐駕GUARD CHASER等SHF G3-X入手後即有車車坐, 而G3-X係AGITO世界中警視廳研製出來對付未確認生命體既裝甲服, 穿上裝甲者得到強化力量, SHF AGITO系每一隻都出得好優秀, 唔知係唔係廠商設計者對佢地偏愛, 唔計主角AGITO, AA GILLS G4喺之前都已出得十分正, 亦都以非限定形式推出市場, 像是對產品充滿信心, SHF G3-X既配色令到看起來重金屬感, 同埋各部件都出得仔細, 配件又多, 看得出用左心機, 既然係我既至愛, 一定影多幾張, 好~~去相.
DSCN9222.JPG DSCN9211.JPG DSCN9223.JPG
配件一覽
DSCN9212.JPG DSCN9213.JPG DSCN9214.JPG DSCN9215.JPG DSCN9216.JPG DSCN9217.JPG
DSCN9218.JPG DSCN9219.JPG DSCN9220.JPG
主體360度方位
DSCN9225.JPG DSCN9226.JPG
DSCN9227.JPG DSCN9228.JPG
DSCN9229.JPG DSCN9230.JPG
CLOSE-UP
DSCN9231.JPG DSCN9232.JPG
DSCN9233.JPG DSCN9234.JPG
DSCN9235.JPG DSCN9236.JPG
DSCN9237.JPG DSCN9238.JPG
DSCN9240.JPG DSCN9241.JPG
DSCN9242.JPG DSCN9239.JPG
DSCN9243.JPG DSCN9244.JPG
DSCN9245.JPG DSCN9246.JPG
急不及待影持炮POSE
DSCN9247.JPG DSCN9249.JPG DSCN9250.JPG DSCN9251.JPG DSCN9252.JPG DSCN9253.JPG DSCN9254.JPG DSCN9255.JPG DSCN9257.JPG DSCN9258.JPG DSCN9259.JPG DSCN9260.JPG DSCN9261.JPG DSCN9264.JPG
上車

[

今次真係影過夠~ G3-X人車合一之後, 個人認為殺傷力比同期非限定FJ更強大:* 但FJ亦都係佳品, 出左G3-X之後, AGITO系仍未告一段落, 仲會再有G3及EXCEED GILLS出:(.  要是有地方要彈, 就勉強講因可以孌拉出既大炮槍柄位拉出後會有好大個窿, 要就角度影至唔穿崩, 總括G3-X屬A++出品,多謝收看:64:
多謝ZIN 兄分享~~~啲相愈來愈靚~~~:handshake:我重未出手影相~~~:o
:71:靚相
支持一下:71:
讚好:71:
影得靚:love:
大大的web site不是zin.com嗎?去過但唔似係。
{:3_131:}好正wo
我不太喜歡agito系列
不過G3都幾吸引
其實我覺得G3-X比FJ仲正:love:
很仔細:78:
G3-X真係好好玩呢:$
大大的web site不是zin.com嗎?去過但唔似係。
大懶熊貓 發表於 30-5-2010 08:20 PM

:(我無整web site, 亦都唔識整, 喺td e道先至喺相+zin.com當是相上留名, 最近先認真點跟大家學習出pose影相, 以往我都係快速求其用閃光燈影下盒同開盒相唔會+名去相度, 姿勢都唔會多擺, 後期才被大家感染到原來整玩具報告當中既過程, 係可以同件玩具好好交流, 同埋d相可以娛人娛己.
:71:  好毒呀兄弟!
very good:no: