Toysdaily 玩具日報

[新品消息] new gundam call 00 gundam, new kamen rider call 000 !!

W向電腦奇俠至敬,唔通今次係玩超神ビビューン??
Toro 發表於 3-6-2010 03:05 AM

又幾似... :34: :34:
dcd好d
wingo1989 發表於 3/6/2010 02:08

dcd面被車碾過:66:
eagle?hopper?tiger? :26:戰隊咩
好正....<---遲早都要講呢句...不如早d講
希望係流料 .......
紅綠燈, 過馬路, 要...變身....
好似伏魔三劍俠...
玩銀員 :@
開呢個topic黎睇之前都大大聲同自己講左一聲︰「come on﹗黎啦﹗我唔怕你架﹗」
不過最後都係「下」左一大聲......
我諗,大家期待一下佢既第二個rider同伴又或者亦敵亦友關係既人出現罷啦...
希望係流料 .......
廬山百龍霸 發表於 3/6/2010 13:22

I think it is true.

&#20206;面&#12521;&#12452;&#12480;&#12540; 000

The belt already showed the icon: 000
I think it is true.

&#20206;面&#12521;&#12452;&#12480;&#12540; 000

The belt already sho ...
genesicgaogaiga 發表於 3/6/2010 14:25

什麼跟什麼呀...
近睇個頭似飛鷹戰隊 feel...遠睇似 spiderman law...
真係好想打佢心口..:66:

不過最後我都應該係會睇囉...:45:
腰帶好似交通燈!!:72:
超人就快可以玩爆丸同陀螺了
不過冇所謂,Rider屬於我地老餅,又屬於小朋友
但最終都應該先令新一代小朋友有親切感
如果屬實, 屆時加上新錢幣, 一定有數之不盡的形態...