Toysdaily 玩具日報

[新品消息] new gundam call 00 gundam, new kamen rider call 000 !!

好戰隊 feel = =
你睇睇下就會接受到, 慢慢買埋D玩具...
roystoy 發表於 3-6-2010 01:51 AM

sad but true...:79:
經歷過電王, DCD同W之後...
事實證明只需要對住幾個禮拜...
豬腩係會變王子...豬排係會變公主的...
而自己最後就會變成口裡說不...身體卻很誠實的水魚...:59:
:o:o
仮面ライダー 000 オーズ

タ& ...
茂利大魔王 發表於 3-6-2010 01:23 AM

W向電腦奇俠至敬,唔通今次係玩超神ビビューン??

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
i really hate this "DESIGN"!!!

咦...我好似見倒一樣好恐怖o既o野...我希望我自己估計錯誤...
首先佢條腰帶有三個插圖騰(?)位...
然後幾幅全身圖好似可以睇倒佢o既頭, 身, 腳係可以有唔同組合...
最後我o既聯想係...
佢條腰帶果三個位係用黎分別控制佢頭身腳用邊種特性o既圖騰...
而如果每個圖騰都係可以三個位任插的話...
以依家公布o左o既六個圖騰黎計算...組合將會係6x5x4...120個組合...?
有種"不如繼續屈W顏色算啦"既感覺:42:
sad but true...
經歷過電王, DCD同W之後...
事實證明只需要對住幾個禮拜...
豬腩係會變王子... ...
C哥仔 發表於 3-6-2010 02:29 AM

身體卻很誠實:66:

基本形態免疫!對佢既rising form or ultimate form有保留,如果故事比得上555,咁都有可能會買佢Product。

之前W其實真係好似J+ZO,而家就似RX,呢個已經係第十人之後既角色,已經缺少左「齊人之福」既元素,收藏意欲下降。w都話外形似元祖拉打,有對紅眼,有對長角,顏色亦簡單,都算可取,但呢個真係要放長雙眼睇...睇下可唔可以似RX咁受歡迎...
點解每次一有新rider造形d人又會話抄邊套邊套設計既rider.......
我覺得本身造形唔係差,不過佢d顏色配撘得有d怪怪地者。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
年年都有fans design自畫當係新rider...睇定d先la~:he:
好过DCD同W~
呢隻係咩黎架....