Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.16~~~牙之記憶~~~Fang Joker

... fang joker 個 關節 居然跟反 色 ....
Vince 發表於 28-5-2010 12:08 PM
以為係黑色~~~點知最後係白色~~~笨大真係峰迴路轉~~~:o
以為係黑色~~~點知最後係白色~~~笨大真係峰迴路轉~~~
Somebody_Ex 發表於 28-5-2010 12:14 PM

我有個 強烈唔好既預感 .... 限定暈shop 關節 :70:
以為係黑色~~~點知最後係白色~~~笨大真係峰迴路轉~~~
Somebody_Ex 發表於 28-5-2010 12:14 PM

我怕再版有翻顏色:o
我怕再版有翻顏色
yugi 發表於 28-5-2010 12:32 PM
我有個 強烈唔好既預感 .... 限定暈shop 關節
Vince 發表於 28-5-2010 12:29 PM
最衰佢啲POM膠上唔到色~~~想自己上色都無得上~~~:o遲啲隻誌限 CC 如果跟番綠色就真係~~~:no:
十卜SOME大影得好令
ZIN 發表於 28-5-2010 12:06 PM
多謝ZIN 兄支持~~~:)
you are welcome!!! support下分享會我啲相la
cliff_tangc 發表於 28-5-2010 12:02 PM
OK~~我想你快啲整下一個劇場喎~~~:73:
十卜
nic pic & great report, support!:71:
...其實係毒的V卜...:30:
正~~~一陣出街買先
我特登問多一次~~~鋪頭話今次無跟埋卡~~~我聽到都好失望~~~希望遲啲有番得送啦~~~
多謝支 ...
Somebody_Ex 發表於 28-5-2010 11:57 AM

我今個月只買fj 姐係連唯一希望都無:56:
依隻真係好靚,讚:71:
:71::71:
good story n pre-buy report !!
依隻真係好靚,讚
巴武藏 發表於 28-5-2010 02:17 PM
正~~~一陣出街買先
八口八口 發表於 28-5-2010 01:57 PM
nic pic & great report, support!
...其實係毒的V卜...
roystoy 發表於 28-5-2010 01:49 PM
十卜
msz006_ver.ka 發表於 28-5-2010 01:39 PM
多謝各位支持~~~:)希望今日會多啲貨啦~~~:(
十卜:71:
唔係呀嘩, 無咭送:angry:
我上次唔覺意買G4買左行貨, 今次又無, 咁點攪呀!!!:sad:
Always support Some Big's detailed report :77:
Looks like FJ's overall quality is higher than web limited Skull !!??  WTF is going on with Bandai...
好分享~~:71:

如大大所言, 的確是很出色的一隻SHF呢, 要快點買回家才行...

題外話, 看到大大最後一句時, 我想到的是"如果太多牛奶味, 朱古力味冇訂企...(下略)".:DD