Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gumng

[詢問] 精緻的 Disney Pixar Formation Art - Series 2

今日散抽中左巴斯
今日散抽中左巴斯
charming 發表於 29-5-2010 01:06 AM

同series1嘅toystory1&2比, 今次隻巴斯走哂樣!!

就係係雞旺買呢set formation art盒蛋~~ 攪到我一肚氣! 比人呃...... 仲要比TD刪除我既投訴...連新果個都剛剛比人移動埋!!!  所以呢一part對我黎講我會印象好深刻!!!!! 唉.....

講番呢一part其實係手工好靚....雖然part 1d戲正d~~ 但係呢幾套都算係pixar代表作之列~~~ 儲開左無理由無佢地la!!!
就係係雞旺買呢set formation art盒蛋~~ 攪到我一肚氣! 比人呃...... 仲要比TD刪除我既投訴...連新果個都剛 ...
玩具烈士-奇雲 發表於 31-5-2010 02:18 PM

師兄!! 我無睇過你篇文, 不過去雞旺買嘢真要格哂價先好出手, 否則真係一肚氣!!
講番set玩具, 我係唔鐘意cars 同 出完又出嘅 toystory, 其他3套都正, 不過以上色,物料同雕功來計, 第一set的確係好好多!!
同series1嘅toystory1&2比, 今次隻巴斯走哂樣!!
gumng 發表於 31-5-2010 10:45 AM

巴斯都唔知望咗去邊..............:53:
幾經辛苦先將個頭轉番好................:(
(唔好試............. 成個頭整出呢先得..............:31:)
今日散抽中左巴斯
charming 發表於 29-5-2010 01:06 AM

You are so lucky.