Toysdaily 玩具日報

查看: 6925|回復: 20

[詢問] 精緻的 Disney Pixar Formation Art - Series 2

請問有無人知呢set 好嘢hk出咗未? 邊樹有得賣同幾多錢呢?:65:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
未出?? 定係無人有興趣??
i'm interested
but didnt see it @MK
嗯... 好似 #1 正好多...
嗯... 好似 #1 正好多...
玩具 發表於 26-5-2010 05:48 PM

我都覺!! 第一set正好多!! 不過我係pixar fans!! 一定會買埋呢一set!!
另外今日掃過mk, 完全唔見影蹤, 應該未出!!
Its released today.
Its released today.
大師兄 發表於 27-5-2010 05:25 PM

thanks!! do you know how much for one full set ??
thanks!! do you know how much for one full set ??
gumng 發表於 27-5-2010 05:34 PM

我都想知~ 上一 set 買左五舊多少少 , 抵到爛 ! ! !
今 set 如果比上次平都可以考慮下...
我都想知~ 上一 set 買左五舊多少少 , 抵到爛 ! ! !
今 set 如果比上次平都可以考慮下...
玩具 發表於 27-5-2010 08:03 PM

上一set 我一出就買,  4魚6隻!!
今日set我都買咗, 3魚9草, 但係得5隻!!
今set其中一隻又係toystory2, 但係造型同上色都好唔掂, 整體來講上一set正好多, 呢set貴到有d離譜!!
今日皆旺地庫見到, 1 set 三魚五草
上一set 我一出就買,  4魚6隻!!
今日set我都買咗, 3魚9草, 但係得5隻!!
今set其中一隻又係to ...
gumng 發表於 27-5-2010 10:38 PM

我諗我都唔買多喇... 老鼠 McQueen 我又唔係咁鍾意
其他套片係好睇但隻玩具好似麻麻地 : (

價我覺得算 OK 啦 , 可能我玩 Bandai 野多... Bandai 野愈來愈貴搞到我覺得個價 OK...
我諗我都唔買多喇... 老鼠 McQueen 我又唔係咁鍾意
其他套片係好睇但隻玩具好似麻麻地 : (

價我覺得算 ...
玩具 發表於 28-5-2010 02:46 AM

up, wall E, 老鼠 套卡通都好正, 反而唔鍾意套cars!!
set 玩具就ok!! 係唔夠第一set咁正姐!! 同埋我唔鍾意佢番出toy story2, 都唔明佢點解唔出toystory3!!
今日皆旺地庫見到, 1 set 三魚五草
DIG 發表於 28-5-2010 01:21 AM

我都係o係皆旺地下買喎!!
三魚9草
我都係o係皆旺地下買喎!!
三魚9草
gumng 發表於 28-5-2010 09:34 AM

我係一落樓梯轉左第一間大玻璃窗果間見到.
同時見佢擺晒新出果套小雲出黎, 配埋之前果套小吉真係十分掂,
可惜我冇買之前套小吉..........
我係一落樓梯轉左第一間大玻璃窗果間見到.
同時見佢擺晒新出果套小雲出黎, 配埋之前果套小吉真係十分掂, ...
DIG 發表於 28-5-2010 12:06 PM

小雲,小吉就not my cup of tea la!!