Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kaihins

[分享討論] 香港5日4夜的收穫(^^)

據小弟keyword search資料顯示,brother kaihins選擇喺深水埗批發買[雅典娜]同[SHF HANA]係會買貴咗嘅,旺角好多地方都平過佢哋,不過唔緊要最緊要happy,點解唔買埋SIC Wing Form先走呀?
日本有天下 ?
嘩,香港經濟唔洗炒炒賣賣地產金融,其實都有出路~
kaihins兄~~~黎香港有好多收獲喎~~~ 睇黎你買得好開心~~~果本 Face 你帶返大馬會唔會過唔到海關架~~~:shy ...
Somebody_Ex 發表於 19-5-2010 06:16 PM

嘻嘻~Some大,Face絕對係過到海關的:he:UNIQLO啲衫真係好靚呀,無奈我呢度冇,只有香港同日本有:help:新加坡都好似有,但我冇過去:56:
收穫好豐富wo
我要手信
GN-001 發表於 19-5-2010 06:28 PM

你見到我,我咪畀你囉:34:

據小弟keyword search資料顯示,brother kaihins選擇喺深水埗批發買[雅典娜]同[SHF HANA]係會買 ...
七國咁亂 發表於 20-5-2010 01:51 PM

多謝你消息呀:77:但因爲我喺香港的時候真係唔知邊度有,所以買咗先以免接落嚟睇唔到miss咗就唔好:(
收穫豐富, 開心!:shiny:
估晤到新地, face, 樓主都啱; 不過此類雜誌確係搭飛機恩物...消磨時間, 小弟上機必備:34:
收穫豐富, 開心!:shiny:
估晤到新地, face, 樓主都啱; 不過此類雜誌確係搭飛機恩物...消磨時間, 小弟上機必備:34:
歡迎再來購物:43: