Toysdaily 玩具日報

查看: 13338|回復: 21

[分享討論] 香港5日4夜的收穫(^^)

我喺香港返嚟喇Y(^0^)Y其實返嚟咗好耐,但因爲實在有太多~太多嘢要忙,所以至拖到今日至Update喺香港54夜的收穫(^^)廢話少講~即刻上圖分享分享↖(^ω^)↗

第一日齋兩隻[SIC限定]就已經&#25886;我命啦(==)lll好彩女友冇問我價錢,唔係……死硬(*++*)SHF W 2Set我猶豫&#21655;好耐買唔買,因&#29234;之前CJ,HM,LT已經好夠玩,加上呢兩Set除&#21655;配件多基本上都一樣。但出得&#22175;行預&#21655;要玩,所以乖乖畀錢*(>.<)*收穫仲有藍光碟[阿凡達][Sammi演唱會][風雲][GameZone][學友-PrivateCorner][花木蘭原聲帶]& [SIC超電王著燈頭]

第二日[深水&#22487;](^^)批發地帶,梗係多&#22050;掃啦(Wakaka)但我只買&#21655;[雅典娜][SHFHANA][Sony][惡童電話繩] [著燈波仔] [3角圓形DisplayStand] & [PS3超街霸四]。收穫比以前&#22175;呢度少好多了(-____-)"下晝& 傍晚去完[蠟像&#33304;]+[星光大道]即隻身飛去旺角(^0^)呢晚收穫幾多下,有[一番賞 C2][一番賞JoJo錢寶寶][SHF蠍子王][SHFGill][幪面超人鉗公仔盒][幪面超人朱古力餅][玩具攝影場景][iPhone朱古力電話殼]&[0-0多款著燈頭]Y(^0^)Y

第三日[銅鑼灣](^^)呢日買手信比較多,不過都&#21946;[UNIQLO]買&#21655;幾件動漫衫畀自己(馬來西亞冇呢間店的)。夜晚屎忽癢又出去[旺角](=^0^=)收穫就有[SHF限定AGITO31][草泥馬]& [iPhone淩波麗電話殼]。想買兩隻[SHF蟻兵限定](暫我只欠佢&#21707;兩個),但對佢&#21707;冇愛,而且唔想為&#21655;買而買,最後唯有放棄佢&#21707;…..(T^T)”///

第四日[迪士尼](^^)去迪士尼的前同后我都有去旺角,但收穫不多。早上好多玩具店都未開,晚上好多玩具店都閂&#21655;……囧囧囧
收穫[聖鬥士TheLost Canvas漫畫][HobbyJapan 6月號][SICHERO SAGA 中文版][幪面超人PostCard] & [幪面超人卡]

第五日[回國](><)最後一日在香港,當然要作最後衝刺!!!目標-[0-0 SIC新電王]!!!雖然&#22175;港第一日老闆就話下禮拜會有貨,但到我走&#22000;日老闆都冇貨畀我……Sad//(ToT)//
好彩臨走前都畀我買&#21655;SIC平成10子我尚欠的Decade& Kiva,當係補償啦…(T^T) 不過有樣&#22050;都勁開心的,就係相中的幪面超人Black(^0^)點解?我BloG度有講解,歡迎瀏覽我的Blog(^^)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
唔講..以為你去左日本返來...正呀!...仲好好波tim呀:$
大大收獲豐富!!!恭喜晒....

多D黎香港啦.....香港同玩具都歡迎您!!!
恭喜晒+辛苦晒^^"
一定是很滿足, 很happy了, 這麼多心愛的東西  :43::43:
最大&#22021;收獲就係"face"封面個水&#30528;靚女!!:77:
我以為係三級書, 原來係face:80:

最大&#22021;收獲就係"face"封面個水&#30528;靚女!!
gumng 發表於 19-5-2010 05:48 PM
一堆雜誌:66:
kaihins兄~~~黎香港有好多收獲喎~~~:$ 睇黎你買得好開心~~~果本 Face 你帶返大馬會唔會過唔到海關架~~~:shy:
另外以往 UNIQLO 係我到日本必買衫地方~~~宜家係我屋企附近已經有一間旗艦店~~~真係好幸福~~~:)
收穫好豐富wo:Q
我要手信:57:
已被樓主既SHF W 2Set毒死...
我想要隻超電!!仲未寫得買~
收獲豐富!恭喜恭喜
:71:
THANK YOU FOR THE SUPPORT OF HONG KONG ECONOMY {:3_131:}