Toysdaily 玩具日報

查看: 11556|回復: 21

[玩具攝影] 斷正,世界真係小小小

話說今晚老婆去飲:34: ,我當然搵老友出去睇睇玩具:66: ,一路問老友shf的問題,一路買,點知買到最忘情既時候:56: ,有個人係我後面講:鄭生,你又話返屋企:50: ,你手中2包係乜野嫁,好在我轉得快,話係肥仔d玩具,老婆又話,你會咁好死,幫人攞野(果然係我老婆,知我冇咁好死:66: ),不過我又馬上話你睇肥仔宜家又買野,話無手攞,叫我幫一幫佢手,我馬上再講騙你正傻仔(好在我無一日正常過,如果唔係就死得:( )

先上2張圖,睇下要用幾多時間,可以放好POST

入得好 我仲未買THE BEE
似乎樓主既SHF毒加深喎....:58:
呢排睇左樓主幾個post   發現樓主真係中o西shf毒啦:34:

我想對 樓主o既朋友說: good job bady:71:
小心你老婆數住屋企有幾多SHF擺出嚟, 到時唔啱數就.........:70:
又大手入貨!恭喜恭喜 :77:
如果你老婆上黎見到呢個po你就知死xddd
好熱血~!!!:shiny:
你老婆明明話去飲,點會失驚無神響你身邊出現?係咪響玩具店附近撞到佢?其實係咪佢得登僕你?小心d好,大大成日買得咁勁,咪當老婆死先得ga,忍下手,d拉打慢慢擺出黎,唔好一次過現身呀,女人好小心眼ga,佢真係數住你d玩具都唔奇ga。
:77::77::71:
new shf member!!
比人撞正?!:66:
傷得重唔重???
咁你原本手上個2袋最後有無拎返屋企??
你老婆明明話去飲,點會失驚無神響你身邊出現?係咪響玩具店附近撞到佢?其實係咪佢得登僕你?小心d好,大大 ...
coldstone 發表於 18-5-2010 10:20 PM

老虎唔係僕我,係佢去飲途中係街上見到我叫我,不過我聽唔到(果時只係聽到老友講shf),所以佢跟住我:o
好在你只係買玩具,而唔係去叫..   . .
如果唔係你就大鑊啦!:67: